Esteli – Diriangen: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Noćas se igra druga povratna utakmica 1/2 finala takmičenja u okviru lige Nikaragve, a mi smo se potrudili da za vas pronađemo jedan dobar pick, iako je zaista je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa pandemijom Corona Virusa, te su opcije za svetske kladioničare svedene na minimum. Ovo možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i besplatnim igrama na internetu, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre.

Domaći sastav, ekipa Esteli je završila redovno takmičenje na drugoj poziciji i u play offu su krenuli iz polu finala. U regularnom delu sezone pokazali su vrlo konstantne igre, a na domaćem terenu su imali 5-3-1 rekord sa prosekom golova tek malo iznad 2 gola po meču ukupno. Na prvom susretu koji je igran pre par dana uspeli su da pobede miniumalnim rezultatom 1-0.

Njihovi protivnici, Diriangen je regularni deo sezone završio na trećoj poziciji, odmah iz Estelija, ali su oni morali da počnu play off iz prve runde u kojoj su uspeli da pobede ekipu Juventus Manague rezultatom 1-0. Diriangen generalno igra utakmice sa jako malo golova, te se od njih ne može očekivati neka totalna ofanziva. Na gostovanjim ove sezone su imali rekord od 3-4-2 sa samo 13 ukupno golova na devet utakmica.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 101 put, ali mi ćemo se bazirati na poslednjih 7 utakmica koje su ove dve ekipe odigrale u poslednjih 12 meseci. Naime, na poslednjih 7 utakmica čak je 6 puta bilo dva ili manje golova, a na 3 od 7 je bilo nula ili jedan gol.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaća ekipa nema potrebe da juri rezultat i može da igra prilično zatvoreno, dok gosti naprosto nemaju ofanzivnu snagu da bi napunili mrežu Estelija. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2 Goals (da obe ekipe postignu dva ili manje od dva gola, ako bude tačno dva gola, pola uloga se vraća), koja opklada se plaća solidnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news