Euro 2024 – nogomet

Za samo nekoliko dana počinje Euro 2024., pa su nogometni entuzijasti diljem svijeta već nestrpljivi. Ovaj turnir, koji će se ove godine održati u Njemačkoj, obećava da će biti jedan od najzanimljivijih u posljednjih nekoliko desetljeća. Svakodnevno se pojavljuje sve više predviđanja za Euro 2024. Svi žele napraviti svoju zagradu i prognozirati tko bi mogao biti novi prvak Europe. Sportske Kladionice je za vas pripremio jedinstven set članaka koji će odgovoriti na mnoga pitanja.

Doći do pravih tipova za Euro 2024. može biti teško. Na ovaj turnir dolazi veliki broj momčadi slične kvalitete. Tu prije svega mislimo na Francusku, Englesku, Španjolsku i, naravno, Njemačku. Prema kladionicama, najveći favorit je Francuska koju predvodi nevjerojatni napadački dvojac Kylian Mbappe i Antoine Griezmann. Ova selekcija ima veliko iskustvo igranja na turnirima i aktualni je viceprvak svijeta.

Engleska se već nekoliko godina smatra najtalentiranijim timom, ali to nikada nisu uspjeli dokazati na terenu. Trener Southgate ovoga će puta na raspolaganju imati možda i najjaču postavu. Igrači poput Harryja Kanea, Judea Bellinghama, Phila Fodena i Colea Palmera jamče vrlo ofenzivnu postavu, koja će zadavati probleme mnogim obranama na ovom prvenstvu.

Osim ovih jasnih favorita, nekoliko izbora može vas iznenaditi. Prije svega mislimo na selekcije Španjolske, Njemačke, Portugala i Belgije. Ove dvije selekcije bit će posebno motivirane jer je ovo Euro posljednji turnir za Kevina de Bruynea i Cristiana Ronalda.

Euro 2024. svakako ima sve preduvjete da bude fantastično natjecanje. Pratite portal Sportske Kladionice svaki dan kako biste mogli pročitati najbolje prognoze za Euro 2024. Sigurni smo da nećete požaliti. Samo zapamtite da se kladite odgovorno.