Eurovision 2023 kladionice: Prognoze, kvote i vjesti

MilosNS
6 ožujka, 2023
4282 Views
Eurovision 2023 kladionice

Eurovision 2023 kladionice, kvote i favoriti. Peti mesec je rezerviran za mnoga važna natjecanja. Nogometne lige se tada redovito završavaju, te kladioničari panično traže besplatne tipove, kako bi uvećali svoju banku. Isto tako, svake godine u ovom mjesecu održava se jedno interesantno takmičenje u pjevanju, pod nazivom Eurovision ili Eurosong. Ovogodišnji Eurovision 2023 se održava u Engleskoj u gradu Liverpool, gdje će se nakon dvije polufinalne noći, finalisti boriti za prestižnu nagradu najbolje pjesme po izboru stručnog žirija i gledatelja diljem Europe.

Kao i pred svako natjecanje Eurovision kladionice postavljaju svoje tečaje i time pokazuju ko su po njima najveći favoriti za osvajanje prvog mjesta. U ovom tekstu ćemo se pozabaviti baš tim predikcijama i pokušati da vam pomogenmo da odgovorite na pitanje koje su najbolje Eurovision kvote koje možeta da uzmete. Naše iskustvo govori da nisu uvjek favoriti na papiru oni koji odnose pobjede. Dakle igranje na visoke kvote može se pokazati iznimno profitabilnim.

Eurovision 2023 kladionice: Glavni favorit

Ako se sećate prošlogodišnjeg natjecanja, onda znate da je pobjednik nekako bio odlučen prije samog početka. Rat u Ukrajini je u mnogome utjecao na žiri i publiku, te je pjesma iz Ukrajine pod nazivom Stefania odnela pobjedu. Na drugoj poziciji je bio predstavnik Velike Britanije, Sam Rider, a treći su bili Španjolci. Što se regiona tiče Srbija je zauzela petu poziciju, dok ostale zemlje nisu prošle ni polu finale. Mi smo pred ovo natjecanje imali jedan odličan članak koji je pogodio mnogo toga. Isti možete pročitati ovdje.

Kako još ne znamo spisak svih natjecatelja, prilično je teško biti precizan za ovu godinu. Međutim, već su se neke numere izdvojile, kako kvalitetom, a tako i drugim stvarima. Na primjer, rani favorit prema top online kladionicama je Finski predstavnik Käärijä. Ovaj izvođač nam dolazi sa veselom pjesmom pod nazivom “Cha Cha Cha” i više nego provokativnim nastupom. A ako je nešto sigurno vezano za eurovision klađenje, onda je to pravilo – što luđe to bolje.

Ako smatrate da bi šašavi finac mogao do prvog mjesta potražite najbolje kvote na njihovu pobjedu. Prošle godine je Maxbet eurovision ponuda bila odlična, te očekujemo da će tako biti i u 2023. Ako preferirate strane kladionice, uvjek su sigurne opcije Bet365 Hrvatska, kako i kompanija 22bet.

Eurovision 2023 kladionice: Ostali favoriti

Interesanta će biti borba među ostalim natjecateljima. Ako je suditi prema publici izvođači iz Švedske i naravno, ponovo iz Ukrajine. Izvođač iz Ukrajine će imati vrlo slikovit nastup sa gas maskama i znacima za radioaktivnost, što će sigurno utjecati na glasače, koji su mahom protiv rata koji se događa u ovoj državi. Osim ovih natjecatelja za favorite se smatraju i predstavnici Norveške i Velike Britanije, ali o njihovim šansama je još rano govoriti. Uglavnom kladionice za Eurovision još nisu izašle sa punom ponudom, te je pametno malo sačekati sa postavljanjem opklada.

Ako se gledaju natjecatelji iz reigona, Hrvatska će imati vrlo interesantan nastup sa grupom Let 3. Pobjeda benda poznatog po raznim ispadima, neobičnom stilu oblačenja na sceni i uopšte provokativnim pesmama i nastupima, bila je više nego ubedljiva. Jasno se vidi da je i ovo “anti-ratna” pjesma, koja bi mogla vrlo dobro da prođe. Komšije iz Srbije na Eurovision šalju malo poznatog pjevača Luke Jovanovića, koji pjeva pod umetničkim imenom Luke Black. Na prvi pogled se čini da Srbija ove godine nema toliko dobre šanse koje je imala prošle.

Savjet za klađenje

Kako smo već napomenuli tijekom ovog teksta, klađenje na favorite ovdje nije poželjno. Gotovo svake godine desi se neko iznenađenje, te je prema našem mišljenju pametno igrati na veće tečaje. Odlične igre koje možete da igrate su Top 5 ili Top 10 na kraju, kao i igra prolazi u finale ili ne. Smatramo da će biti mnogo prilike da se zaradi na kladionici ove godine. Naime, Eurovision kladionica će vam dati prostora za profit, samo ako budete bili pametni. Prije svega, morate mudro da koristite svoju banku, odnosno da imate pametan money managemant.

5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.