Everton – Leicester: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nalazimo se u odličnoj seriji jer poslednjih pet pikova su bili dobitni sa jednim void tipom na našoj strani tipova i analiza. Danas ima pun kofer različitih utakmica, te igramo dva Tipa Dana i jedan Tiket Dana. Druga utakmica koja nam se sviđa se igra u okviru Engleske Premier Lige gde na stadionu Goodison Park igraju ekipe Evertona i Leicester City.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 12-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada imali 7 pobedu, 5 nerešenih i 3 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 19 postignutih i 15 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo igrali su nerešeno sa šampionima Liverpoolom i pobedili su ekipu Norwich City rezultatom 1-0. Carlo Ancelotti sasvim sigurno radi dobar posao i pitanje je momenta kada će Everton postati vrlo ozbiljna ekipa.

Njihovi protivnici, ekipa Leicester City se nalazi na 3-oj poziciji. Na gostovanjima ove sezone imaju 7 pobeda, 3 nerešene i 5 poraza uz gol razliku od 29 postignutih i 14 primljenih pogodaka. Ipak, od kada je počelo prvenstov ponovo nikako ne mogu da nađu pravi ritam, jer su igrali nerešeno sa Watfordom i Brightonom, a u kupu su izgubili od Chelsea prilično glatko. Posebno je interesantna činjenica da je ponovo proglašena pandemija COVID-19  u gradu i to sigurno utiče i na igrače.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, pošto za Everton neće nastupati Sidibe, Walcott, Gbamin, Tosun, Delph i Mina, a za ekipu Leicestera neće nastupati Ricardo Pereirra i Amartey.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 104 puta, i rezultati su u potpunosti izjednačeni, Everton je pobedio 38 puta, 30 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 36 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa dosta golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 5 puta igrano na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Leicester se nalazi u lošoj formi i grad je pod opsadom zbog pandemije COVID. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Everton 0 AH (da Everton ne izgubi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news