Everton vs. Crystal Palace: Tipovi, savjeti i kvote 19.05.2022.

Dusan
19 svibnja, 2022
502 Views
Everton vs. Crystal Palace

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Everton je u prošlom kolu propustio odličnu priliku da praktično obezbedi opstanak u ligi, tako da će sutrašnji meč protiv Crystal Palace-a odigrati pod velikim pritiskom.

Everton

Everton je na trideset šest odigranih utakmica do sada uspeo da osvoji samo trideset šest bodova, što je bilo dovoljno za šesnaesto mesto na tabeli, tako da je „opasna zona“ veoma blizu.

Domaći tim vodi veliku borbu za opstanak u ligi, a obzirom da ima samo jedan bod više od Burnley-a i dva boda više od Leeds-a, ne možemo reći da se nalazi u najsjajnijoj situaciji. Igrači Everton-a su ostvarili veoma skroman ofanzivni učinak ove sezone, obzirom da su postigli svega trideset devet golova, i sa takvim učinkom je jako teško očekivati neki konkretniji uspeh.

Na poslednjih pet mečeva su upisali dve pobede, jedan remi i dva poraza, uz gol razliku od pet postignutih i šest primljenih golova, a trenutno su u seriji od dva meča bez trijumfa, što dodatno otežava njihov položaj.

U prošlom kolu su na domaćem terenu pretrpeli veoma bolan poraz od Brendford-a rezultatom 3:2, a imaju za čime da žale jer su na poluvremenu imali rezultatsku prednost od 2:1.

Postoje određene kombinacije koje pokazuju da će ekipa Everton-a sačuvati prvoligaški status čak i u slučaju osvajanja samo jednog boda u preostala dva meča, ali nismo sigurni da će trener Lampard ćelti da toliko rizikuje.

 

Crystal Palace

Crystal Palace je ove sezone imao nekoliko prilika da se upusti u borbu za sedmo mesto na tabeli i plasman u Ligu konferencija sledeće sezone, ali je veliki broj uspona i padova doprineo tome da će ovu sezonu završiti na sredini tabele.

Gostujući tim je u trideset i šest odigranih utakmica ostvario učinak od deset pobeda, petnaest remija i jedanaest poraza, uz skromnu gol razliku od četrdeset sedam postignutih i četrdeset tri primljena gola, što je bilo dovoljno za četrdeset pet bodova i trinaesto mesto na tabeli.

Crystal Palace nije imao previše uspeha na gostujućim terenima, što najbolje govori podatak da su u osamnaest susreta osvojili samo devetnaest bodova, pa je vidljivo da im u gostima ne ide baš najbolje.

Što se tiče dosadašnje forme, u prethodnih pet utakmica zabeležili su dve pobede, dva remija i jedan poraz, uz više nego skromnu gol razliku od četiri postignuta i samo tri primljena gola, i trenutno su u seriji od četiri utakmice bez poraza, pa sutra utakmicu dočekuju u dobrom raspoloženju.

No, s obzirom da im bodovi ne trebaju, veliko je pitanje koliko će igrači gostujućeg tima biti zainteresovani za nastavak niza dobrih rezultata u sutrašnjem susretu, pa vrlo verovatno utakmicu protiv Evertona odigrati u nešto mirnijem ritmu.

H2H

Crystal Palace je u prvom ovosezonskom međusobnom duelu u Premier League bio uspešniji rezultatom 3:1.

Povrede i izostanci

Everton: Branthwaite, Delph, Mina, Patterson, Rondon i Townsend. Godfrey i van de Beck su neizvesni za nastup na sutrašnjem meču.

Crystal Palace: Ferguson i McArthur.

Everton vs. Crystal Palace Prognoza i Tip

Everton je jedna od retkih ekipa koja nikada nije ispala iz Premier lige, a nema sumnje da će želeti da tako i ostane i nakon završetka ove sezone. Da bi ostvarili taj cilj, biće im potrebna pobeda u sutrašnjoj utakmici, a ako to uspeju ostvariti, bez pritiska će moći odigrati utakmicu u poslednjem kolu protiv Arsenala.

Ovo će biti poslednja utakmica ekipe Evertona na domaćem terenu ove sezone, pa očekujemo da će hteti da ostave dobar utisak pred svojim navijačima, i verujemo da će biti maksimalno motivisani da dođu do vrlo vredne pobede.

Tip: Everton

Kvota: 1.94

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan