Everton –  West Ham: Analiza utakmice

Milos
30 prosinca, 2020
521 Views
nogomet tipovi

Prvog dana 2021. godine nema mnogo utakmica na koje se može kladiti, ali Engleska Premier Liga nam donosi dva susreta koji obećavaju da će biti izrazito zabavni za gledaoce. Mi smo se odlučili za susret koji se igra na Goodison Parku, gde domaća ekipa Evertona dočekuje ekipu West Ham United i na njoj ćemo bazirati današnju analizu i tip. Smatramo da kladionice na jednom marketu daju pravi novogodišnji poklon, koji moramo da iskoristimo.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na drugoj poziciji šampionata i igraju zaista odlično, pogotovo na domaćem terenu gde imaju rekord od 4-1-2 ove sezone uz gol razliku od 15 postignutih i 11 primljenih golova. Slobodno možemo reći da je Everton zapanjio mnoge ove sezone i da pod dirigentskom palicom Carla Ancelotija igraju jednu „Labudovu pesmu“ ove sezone. Everton je odmornija ekipa ovde, jer je njihov susret prošlog kola protiv Manchester City-a odložen zbog COVID problema u četi Pepa Guardiole.

Njihovi protivnici, ekipa West Ham United se nalazi trenutno na 10-toj poziciji, a na gostovanjima ove sezone imaju polovičan skor od 3 pobede, 2 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 11 postignutih i 11 primljenih golova. Oni su u poslednjih nekoliko utakmica pokazali pad forme, pošto ne znaju za pobedu već 4 meča.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, pošto trener domaćih ne može da računa na Lucas Digne, Allan, James Rodriguez, Richarlison, Fabian Delph i Jean-Philippe Gbamin, dok trener gostiju ne može da računa na Mausakua.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 126 puta i rezultati su na strani domaće ekipe. Ipak, što se tiče golova, nažalost nema nekog trenda koji bi se mogao pratiti, pošto je bilo utakmica sa malo ali i sa mnogo golova.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za golove, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi Everton trebao ovo dobiti, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Everton ML (da Everton pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.98 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos