Exeter – Northampton: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Vikend je išao od očaja do sjaja, ali nedeljni rezultati su u mnogome popravili naše raspoloženje, pošto su oba Tipa Dana bila dobitna. Danas je ponuda mršava, ali uspeli smo da nađemo jednu utakmciu na kojoj ćemo testirati kladioničarske market koji ne igram vrlo često. Na praznom Wembley stadionu zbog COVID-19 virusa sastaju se u finalu play offa League 2 ekipe Exetera i Northamptona, te će u direktnom duelu odlučiti koja će ekipa sledeće sezone igrati u League 1.

Ekipa Exetera je šampionat završila na 5-oj poziciji sa skorom od 18 pobeda, 11 nerešenih i samo 8 poraza, ali nakon restarta nisu pokazali zavidnu formu. U polu finalu play offa igrali su protiv Colchestera i nakon poraza na prvom meču rezultatom 0-1, uspeli su da se vrate u uzvratnoj utakmici i da pobede rezultatom 3-1, ukupno 3-2. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju prilično tvrdo i da su dobro spremljeni fizički te trče 90 minuta. Isto tako poznati su po tome da su beskompromisni u duelima i da na njihovim utakmicama često pršti od žestokih startova.

Drugi finalista, ekipa Northamptona je u play off došao sa poslednje sedme pozicije i u polu finalu su iznenadili favorizovanu ekipu Cheltenham Towna, nakon prvog poraza od 0-2, uspeli su kompletno da preokrenu i da dobiju drugi meč rezultatom 3-0.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 20 puta i ekipa Northamptona ima mnogo više uspeha, pošto su uspeli da pobede na 13 susreta, dok je 3 puta pobednik bila ekipa Exetera, a 4 puta je bilo nerešeno. Što se golova tiče, bilo je šarenih rezultata, te nema nekog određenog trenda. Ove sezone igrali su dva puta i svaka ekipa je pobedila po jednom.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom kvotom na marketu za broj kartona na ovom meču. Naime, finale je, sve je na kocki i sigurno neće biti kalkulisanja. Sasvim smo sigurni da ćemo videti mušku igru te je linija od 3.5 kartona na meču svakako vrlo niska. Naša je preporuka odigrati na ovom meču Over 3.5 Cards (da obe ekipe dobiju 4 ili više kartona), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.72 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news