Famalicao – Porto: Analiza utakmice

Milos
8 siječnja, 2021
551 Views
nogomet tipovi

Zaista je bilo teško odlučiti se za Najbolju utakmicu za klađenje u Petak, jer smo vrteli parove i nikako nismo uspeli da pronađemo utakmicu koja zadovoljava sve naše standarde. Na sreću, poslednja utakmica koju smo proveravali pokazala se pravom, što se nekada jednostavno dogodi. Mi smo se odlučili za susret koji se igra na stadionu Municipal 22 de Junho u gradu Vila Nova de Famalicao, istoimena ekipa dočekuje velikana, ekipu Porto i na njoj ćemo bazirati današnju analizu i tip. Smatramo da kladionice na jednom marketu daju pravi novogodišnji poklon, koji moramo da iskoristimo.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 14-toj poziciji u šampionatu što je kompletno drugačija slika od prošle godine, kada su bili najprijatnije iznenađenje šampionata. Sada na domaćem terenu imaju skor od 1 pobede, 3 nerešene i 2 poraza, uz gol razliku od 8 postignutih i 12 primljenih pogodaka.

Njihovi protivnici, ekipa Porto se nalazi na drugoj poziciji, odmah iza ekipa Sporting CP, a na gostovanjima imaju skor od 3 pobede, 1 nerešene i 1 poraza uz gol razliku od 13 postignutih i 7 primljenih golova. Generalno ove sezone Porte je prava ekipa za OVer igru, pošto igraju utkamice sa prosekom od 3.83 gola po utakmici.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne za ovaj duel i očekujemo najbolje igrače na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo 3 puta, te je to premali uzorak da bi mogli pričati o trendovima.

Predlozi za tipovanje

Porto je mašina za golove, ali ni Famalicao ne bi smo smeli da potcenjujemo. Biće ovde vatre, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više golova na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.89 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos