Fantasy EURO 2024 (MD2): Najbolje opcije za kapitena po danima

Stex
19 lipnja, 2024
154 Views

U ovom članku razmatramo najbolje izbore za kapitena u drugom kolu Fantasy Euro 2024. Postoje “Sigurne” opcije i “Rizične” opcije za svaki od četiri dana drugog kola.

Naš tim stručnjaka je pre početka EURO 2024, odradio analizu svih utakmica. Ukoliko ne znate gde gledati EURO 2024, klikom na OVDE, možete saznati sve potrebne informacije oko prenosa.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za prvi dan (19. jun)

Siguran izbor: Bilo koji napadač iz njihovog top trojca Njemačke – K. Havertz (€7.5m), F. Wirtz (€7.5m), i J. Musiala (€8.5m) bio bi savršen siguran izbor za kapitena prvog dana. Njemačka je pokazala puno napadačkog potencijala tokom svog prvog meča protiv Škotske i očekuje se da će isto učiniti i u drugom meču protiv Mađarske. Sva tri imena su takođe sposobna da postignu golove i asistiraju u ovom meču, pa ne mogu razlikovati među njima!

Rizičan izbor: Smatramo da su dva hrvatska igrača rizični izbori za kapetana prvog dana. A. Kramarić (€7.5m), koji je po našem mišljenju najbolji napadač tima s velikom vjerojatnošću napadačkih bodova, i J. Gvardiol (€5.5m), koji je takođe sposoban da zaradi bodove za čistu mrežu kao i za postizanje gola ili asistiranje.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za drugi dan (20. jun)

Siguran izbor: J. Bellingham (€9.5m) i H. Kane (€11m) su dva imena za nas, pri čemu više preferiramo vezistu od napadača. Bellingham je imao izuzetno jaku predstavu u prvom meču s golom i nagradom za igrača utakmice, i svi očekujemo da će nastaviti sa svojim sjajnim igrama protiv Danske. S druge strane, Kane takođe privlači pažnju i ne možemo ga odbaciti kao odličan izbor samo zato što nije bio na svom nivou u prvom meču.

Rizičan izbor: Zavisno o tome ko započinje utakmicu, srpski napadač može biti zanimljiv igrač za kockanje na kapetaniji drugog dana. D. Vlahović (€7.5m) i A. Mitrović (€7m) oba djeluju kao oštri napadači i sposobni su da pruže dobre rezultate protiv Slovenije u drugom kolu. Preferiramo Vlahovića nad Mitrovićem jer je siguran da će igrati više minuta, kao što je bio slučaj u prvom meču protiv Engleske (Vlahović 90 minuta naspram Mitrović 60 minuta).

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za treći dan (21. jun)

Siguran izbor: Iako je teško pronaći pouzdanog kapetana za treći dan, A. Griezmann (€9m) je naš izbor među ostalim igračima. Sa Mbappeovom povredom koja ga isključuje iz drugog meča, Griezmann može dokazati svoju važnu ulogu u timu, a vjerovatno je zadužen za penale, korner i slobodne udarce!

Rizičan izbor: Možda zvuči čudno, ali ako R. Lewandowski (€9.5m) se oporavi od povrede i započne za Poljsku, onda je naš rizičan izbor za taj dan. Poljska je izgubila svoj prvi meč i imaju najlakši meč u ovom kolu, što ih prisiljava da daju sve od sebe protiv Austrije. Moraju pobijediti ako žele proći u narednu rundu, a ako njihov glavni napadač igra, pokušat će pokazati sjajnu predstavu na svom posljednjem velikom nacionalnom turniru.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za četvrti dan (22. jun)

Siguran izbor: B. Fernandes (€9m) i C. Ronaldo (€10m) su najsigurniji izbori za posljednji dan. Očekuje se da će Portugal biti jedan od najefikasnijih timova u ovom kolu, a ova dvojica imaju najbolje rezultate u doprinosu golovima za nacionalni tim u posljednje vrijeme. Fernandes može biti malo sigurniji zbog minutaže, ali Ronaldo je takođe vrlo opasan i želi postići što više u svojim posljednjim nastupima na Evropskom prvenstvu.

Rizičan izbor: Belgijanski napadački igrači poput K. De Bruynea (€9.5m) i R. Lukakua (€9m) čine se kao najbolji igrači za kockanje posljednjeg dana, što većina vjerovatno izbjegava! Belgija je izgubila svoj prvi meč i sada moraju pobijediti u drugom meču protiv Rumunije. De Bruyne i Lukaku bili su glavni igrači u gotovo svim napadima tokom prvog meča i očekuje se da će uspjeti u drugom kolu!

EURO 2024: Kladionice

22bet Kladionica

5/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.9/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

20bet Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Rabona Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Author Stex