Fantasy EURO 2024 (MD2): Najbolji diferencijali koje treba uzeti u obzir

Stex
19 lipnja, 2024
208 Views

U ovom postu razmotrićemo najbolje različite izbore za drugo kolo Euro Fantasy 2024, uzimajući u obzir raspored utakmica, formu, osnovne statističke pokazatelje i naravno vlasništvo (ili TSB – ukupni timski udio).

Naš tim stručnjaka je pre početka EURO 2024, odradio analizu svih utakmica. Ukoliko ne znate gde gledati EURO 2024, klikom na OVDE, možete saznati sve potrebne informacije oko prenosa.

Fantasy EURO 2024: Federico Chiesa, 7.5m, TSB 8%

Chiesa je bio fantastičan protiv Albanije, sa 3 udarca, stvaranjem 2 prilike, 1 velikom šansom i osiguravanjem 3 bonus poena za svoju izvedbu. Međutim, ovog tjedna Italija ima veliku utakmicu protiv još jednog favorita za osvajanje turnira – Španije. Španija je pobijedila Hrvatsku sa 3:0, ali ta pobjeda nije bila toliko uvjerljiva koliko što rezultat sugerira, a Hrvatska je dokazala da je moguće dominirati posjedom i stvarati prilike protiv La Roje. Oni nisu neprobojni.

Napadač Juventusa igrao je na desnom krilu protiv Albanije, i ako igra na istoj strani protiv Španije, suočit će se sa Cucurellom, koji nije sjajan u jedan-na-jedan situacijama i često traži ofanzivne pozicije, ostavljajući puno prostora za svoje suigrače da pokriju, prostor koji bi Chiesa lako mogao iskoristiti. Chiesin cjenovni tag je visok, ali definitivno vrijedi – protiv Albanije je bio u svom najboljem izdanju, i ne bi bilo iznenađenje vidjeti ga ponovno osvojiti bodove i u drugom kolu, unatoč jakom protivniku.

Fantasy EURO 2024: Andrej Kramarić, 7.5m, TSB 1%

Unatoč rano postignutom golu protiv Italije, Albanija je i dalje najslabija ekipa u grupi B. Pružili su pristojan otpor protiv neprestanog pritiska Azura, ali su dopustili mnogo dobrih prilika koje su Talijani propustili. Hrvatska, poput Italije, će tražiti dominaciju loptom i stvaranje prilika kroz posjed u polovici Albanije. S obzirom da njihov stil nije toliko različit od Italije, možemo očekivati da će “Vatreni” stvoriti barem jednako toliko prilika kao i ekipa Spallettija, ako ne i više.

Hrvatska je nije imala sreće protiv Španjolske, jer je taj dan jedna ekipa bila kliničkija od druge, što je bila razlika. Hrvatska je imala očekivanu vrijednost golova (xG) od 2.38 u usporedbi sa Španjolskom od 2.01, a broj udaraca bio je 16-11 u njihovu korist, što pokazuje koliko je utakmica bila izjednačena. Sam Kramarić bio je možda nepravedno nerazuman, jer je često bio u dobrim pozicijama, ali lopta mu nije dolazila. Broj 9 Hrvatske imao je 2 udarca s kombiniranom xG vrijednošću od 0.46, najvišom xG vrijednošću izvan kaznenog udarca u timu. To znači da je bio meta, i ako pruži sličnu izvedbu protiv Albanije, vratiće se na golgeterski put.

Fantasy EURO 2024: Christian Eriksen, 7m, TSB 4%

Kako je ovaj čovjek tek na 4% vlasništva? Malo je falio da se nađe na listi prošlog tjedna, umjesto toga spomenut je na našim tekstovima, ali njegove statistike iz prvog kola znače da je lako uključiti ga na ovu listu, unatoč “teškoj” utakmici protiv Engleske u drugom kolu. Prošli put smo se odlučili za njegovog suigrača iz reprezentacije i kluba Rasmusa Hojlunda, ali nakon što je postigao gol i pružio izvedbu vrijednu igrača utakmice u prvom kolu, on je na listi ovog tjedna.

Eriksen je postigao jedini gol Danske protiv Slovenije, stvorio 7 šansi, uputio 5 udaraca (1 u okvir gola), i imao očekivanu vrijednost golova (xG) od 0.8 i očekivanu vrijednost asistencija (xA) od 0.73. Danska ima najteži meč grupne faze u drugom kolu protiv Engleske, ali to nije nepremostiv zadatak, i ne bi bilo iznenađujuće vidjeti ih kako izlaze barem s bodom iz te utakmice. Engleska nije uvjerljivo izgledala u prvom kolu protiv Srbije, stoga se nemojte prepustiti strahu od Tri lava, Eriksen je odličan izbor za drugo kolo.

Fantasy EURO 2024: Jonathan Tah, 4.5m, TSB 5%

Nakon uvjerljive pobjede protiv Škotske u prvom kolu, Njemačka je definitivno ekipa koju treba ciljati. Iako se njihov napad može pohvaliti, u cijeloj utakmici su primili samo 1 udarac i imali 0.02 očekivanu vrijednost golova (xG), primivši autogol iz prekida u 87. minuti koji je okrutno oduzeo čistu mrežu. Mađarska je uspjela stvoriti 1.25 xG i 6 udaraca protiv Švicarske, ali Njemačka je bolja i defanzivno čvršća, pa je čista mreža vrlo izgledna.

Tah je najjeftinija opcija (nakon omiljenog Mittlestadta) za ulazak u njemačku odbranu i izgleda kao siguran starter za MD2 i dalje. Ako imate malo više novca za potrošiti, tada bi desni bek Kimmich mogao biti zanimljiv izbor, nakon što je stvorio 4 prilike i uputio 1 udarac. Međutim, ako ste ograničeni s financijama, Tah je čvrst (i diferencijalni) izbor.

EURO 2024: Kladionice

22bet Kladionica

5/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.9/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

20bet Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Rabona Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Author Stex