Fantasy EURO 2024 (MD2): Najbolji rasporedi i igrači koje treba ciljati

Stex
19 lipnja, 2024
197 Views

U ovom članku istražujemo optimalne rasporede utakmica i igrače koje treba ciljati u Fantasy Euro 2024 za drugo kolo. Analiza se temelji na izvedbama tijekom prvog kola, kao i na predviđenim golovima (postignutim i primljenim) za sve momčadi na turniru.

Naš tim stručnjaka je pre početka EURO 2024, odradio analizu svih utakmica. Ukoliko ne znate gde gledati EURO 2024, klikom na OVDE, možete saznati sve potrebne informacije oko prenosa.

Fantasy EURO 2024: Hrvatska vs Albanija (19.jun)

Uprkos porazu od 3:0 u prvom meču protiv Španije, Hrvatska i dalje ima odličnu šansu da pobedi u drugom meču grupne faze. Čak su imali veći očekivani broj golova (xG) i više ukupnih šuteva u poređenju sa Španijom, ali ipak nisu uspeli da postignu gol na tom meču. S druge strane, Albanija nije dobro igrala protiv Italije i deluje kao jedan od najslabijih timova turnira, što je bilo i očekivano ranije. Ovo je skoro poslednja prilika za Hrvatsku i verujemo da će dati sve od sebe da pokažu odličnu igru protiv Albanije.

A. Kramarić (€7.5m): Najbolji hrvatski napadač kojeg možete odabrati. Zaista je imao puno pretnji ka golu u poređenju sa saigračima tokom prvog meča protiv Španije.

L. Majer (€6.5m): Mislimo da je on najformiraniji i najbolji vezni igrač kojeg možete izabrati iz Hrvatske, s obzirom na to da je nedavno imao najbolji učinak po pitanju golova i asistencija.

J. Gvardiol (€5.5m): Malo skuplji izbor, ali smatramo ga najboljim defanzivcem iz Hrvatske (posebno ako koristite “Limitless chip”) jer može doneti i napadačke poene.

M. Pongračić (€4m): Odbrambeni igrač koji je startovao prvu utakmicu za Hrvatsku i dostupan je po najnižoj mogućoj ceni. Dobra opcija ako ne možete da priuštite Gvardiola.

D. Livaković (€5m): Razuman izbor kao jedan od vaših golmana. Postoji visoka šansa da Hrvatska ima “clean sheet” protiv Albanije.

Fantasy EURO 2024: Nemačka vs Mađarska (19.jun)

Nemačka je pokazala oštru igru postigavši 5 golova u prvom meču protiv Škotske. Tim sada igra mnogo bolje u poređenju sa svojim prosečnim rezultatima tokom prošle godine i igra protiv Mađarske, tima koji je primio 3 gola od Švajcarske u prvom kolu. Mađarska nije bila tako dobra kao što se očekivalo u tom prvom meču i čini se da imaju puno problema protiv domaćina takmičenja.

K. Havertz (€7.5m): Jedan gol i jedna asistencija za jednog od najboljih napadača u igri. Očekuje se da nastavi sa sjajnim nastupom protiv Mađarske.

J. Musiala (€8.5m): Igrač utakmice protiv Škotske sa sjajnim nastupom i tu je da donese poene ako ga odaberete.

F. Wirtz (€7.5m): Jeftiniji i popularniji izbor u poređenju sa Musialom, koji je takođe briljirao u prvom meču. Imati jednog od njih je odlično, imati obojicu je savršeno!

I. Gundogan (€7m): Najbolji vezni igrač u svojoj cenovnoj kategoriji koji nije imao sreće da osvoji više poena protiv Škotske. Ipak je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u igri.

M. Mittlestadt (€4m): Nemačka nije imala sreće što su primili gol u prvom meču, ali on je pokazao da zaslužuje visoku stopu vlasništva s visokom mogućnošću da sačuva “clean sheet” + napadačke pretnje u drugom kolu.

Fantasy EURO 2024: Engleska vs Danska (20.jun)

Engleska je jedina ekipa sa 3 boda u ovoj grupi, iako su podbacili kao favoriti turnira. Mogli su samo da postignu 1 gol protiv Srbije, uz malo šuteva i velikih prilika. Danska je odigrala nerešeno u svom prvom meču protiv Slovenije, a njihov nastup je daleko od slavnih kampanja pre tri godine, kada su stigli do polufinala. Očekuje se da će Engleska ovog puta pokazati bolju igru i mislimo da mogu pobediti Dansku, ali možda ne sa velikom razlikom.

H. Kane (€11m): Kao jedan od najboljih igrača na svetu, nije uspeo da pokaže svoj vrhunski nivo u prvom meču, ali verujem da i dalje vredi zauzeti jedno mesto u napadu u vašem timu.

J. Bellingham (€9.5m): Igrač utakmice protiv Srbije postigavši pobedonosni gol, sada je jasno da je on najbolji engleski vezni igrač kojeg možete imati. Igra na poziciji desetke iza Kejna, što znači da je sposoban da donese puno napadačkih poena protiv Danske.

M. Guehi (€4.5m): Majstor za oduzimanje lopte (8 u prvom meču) koji je zacementiran kao starter i mislimo da je najbolji engleski defanzivac koji možete imati u svom timu.

Fantasy EURO 2024: Španija vs Italija (20. jun)

Oba tima su pobedila u svojim prvim mečevima, pri čemu je Španija imala sjajan nastup protiv Hrvatske, dok je Italija pobedila Albaniju minimalnom razlikom u golovima. Iako se čini da je ovo jedan od najtežih mečeva u celoj grupnoj fazi, smatramo da bi bilo vredno fokusirati se na napadačke opcije Španije u ovom meču. Njihov nastup protiv Hrvatske može vas ubediti da su veoma opasni i sposobni da postignu mnogo golova u meču, bez obzira na protivnika.

L. Yamal (€6.5m): Pokazao je sjajan nastup protiv Hrvatske u prvom meču i naravno sposoban je da postigne još u drugoj utakmici. Jedini problem je što je zauzeo mesto napadača za rundu koja možda nije idealna za Španiju.

F. Ruiz (€6.5m): Igrač utakmice sa jednim golom i jednom asistencijom protiv Hrvatske, takođe dolazi po dobroj ceni. Dobra je opcija za one koji veruju u “formu” igrača i žele da se klade protiv većine.

D. Carvajal (€5.5m): Verovatno najbolji napadački defanzivac u igri (postigao je jedan gol) koji nastavlja sa svojom sjajnom formom u reprezentaciji Španije.

Fantasy EURO 2024: Francuska vs Holandija (21.jun)

Iako nije meč koji većina ljudi razmatra za odabir igrača, mislimo da je ovo jedini meč 21. juna koji zvuči interesantno. Oba tima su pobedila u svojim prvim mečevima u grupi sa prihvatljivim nastupom, dok najinteresantniji igrač za razmatranje iz ovog meča, Kylian Mbappe, nije igrao zbog povrede protiv Austrije i čini se da će propustiti barem jedan meč u grupnoj fazi.

A. Griezmann (€9m): Sa odsustvom Mbappea, verujemo da je on glavni napadač Francuske koji može ponovo zablistati kao što je to uradio tokom Evropskog prvenstva 2016. godine.

C. Gakpo (€7.5m): Najbolji napadački igrač Holandije sa sjajnim nastupom u prvom meču protiv Poljske. Postigao je jedan gol i osvojio titulu igrača utakmice.

Fantasy EURO 2024: Portugal vs Turska (22.jun)

Portugal izgleda da ima najlakšu grupu među ostalim favoritima na turniru i nedavno su bili najuformiraniji tim od svih. Predviđa se da će završiti grupnu fazu sa najboljim rezultatima, a Turska ne deluje kao tim koji može da ih zaustavi u tome. Postoje privlačni igrači na različitim pozicijama u Portugalu koji se lako mogu naći u vašem fantazi timu.

C. Ronaldo (€10m): Još uvek sija u 39. godini i žedan je golova kad god igra. Očekuje se da će Portugal postići mnogo golova tokom grupne faze, a on je glavni napadač tima.

B. Fernandes (€9m): Pretpostavljam da je on najbolji fantazi igrač (ili bar među vezistima) u igri koji je uključen u većinu golova koje Portugal postiže. Siguran je da će igrati i ima veoma napadačku ulogu u timu koja donosi poene za asistencije i golove svojim vlasnicima.

J. Cancelo (€6m): Jedan je od najboljih napadačkih defanzivaca u igri, a postoji visoka šansa da će doneti poene za “clean sheet”.

D. Costa (€5m): Jedan od najboljih golmana prema šansama za “clean sheet” dostupan je po veoma dobroj ceni i siguran je da će startovati meč za Portugal.

Fantasy EURO 2024: Belgija vs Rumunija (22.jun)

Iako su neočekivano izgubili od Slovačke u prvom kolu, Belgija će sigurno tražiti veliku pobedu protiv Rumunije. Verujemo da je Belgija bila nekako nesrećna što nije pobedila (ili barem remizirala) u prvom meču, stvarajući toliko velikih prilika i postigavši 2 gola koji su poništeni nakon VAR pregleda. S druge strane, Rumunija je iznenadila sve pobedom od 3-0 u svom prvom meču protiv Ukrajine. Odbrambeni nastup Ukrajine bio je loš i to je bio glavni razlog za takav rezultat.

R. Lukaku (€9m): Bio je nesrećan što nije postigao gol u prvom meču uprkos brojnim velikim šansama, kao i dva gola koji su poništeni. Uvek se ističe kao glavni napadač Belgije i tražiće golove u drugom kolu.

K. De Bruyne (€9.5m): Najbolji belgijski vezni igrač koji stvara većinu šansi za svoj tim i imao je solidan nastup u prvom meču.

W. Faes (€4m): Još jedan majstor za oduzimanje lopte u igri (9) koji dolazi po najnižoj mogućoj ceni. Imamo solidan nastup i Belgija ima šansu za “clean sheet” protiv Rumunije.

EURO 2024: Kladionice

22bet Kladionica

5/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.9/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

20bet Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Rabona Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Author Stex