Fantasy EURO 2024 (MD3): Najbolje opcije za kapitena po danima

Stex
23 lipnja, 2024
140 Views

U ovom članku razmatramo najbolje izbore za kapitena u trećem kolu Fantasy Euro 2024. Postoje “Sigurne” opcije i “Rizične” opcije za svaki od četiri dana trećeg kola.

Naš tim stručnjaka za EURO 2024 je odradio analizu svih utakmica. Ukoliko ne znate gde gledati EURO 2024, klikom na OVDE, možete saznati sve potrebne informacije oko prenosa.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za prvi dan (23. jun)

Siguran izbor: Bilo koji njemački napadački igrač koji započne utakmicu protiv Švicarske bit će odličan siguran odabir za prvi dan 3. kola natjecanja. Naše preferencije po redu su I. Gündogan (€7m) i J. Musiala (€8.5m) kao njihovi najbolji igrači tijekom prvih dviju utakmica. Drugi izbor spao je na N. Fullkrug (€7m) koji ima previše potencijala za postizanje golova ako mu se pruže dovoljno minuta, dok je treći K. Havertz (€7.5m) i F. Wirtz (€7.5m) vjerojatno će ponoviti svoje sjajne nastupe s prvog kola ako započnu utakmicu za Njemačku.

Rizičan izbor: Ovo je posljednja prilika za mađarskog talismana D. Szoboszlaia (€7m) da odvede svoju ekipu prema pobjedi u grupnoj fazi. Prema brojkama, Mađarska je bila bolja ekipa u usporedbi s Škotskom, a Szoboszlai je igrač na kojeg biste mogli staviti kapetansku traku ako želite ići protiv većine, izbjegavajući nemačkog kapetana za prvi dan.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za drugi dan (24. jun)

Siguran izbor: Utakmica Španije protiv Albanije definitivno je za fokusiranje drugog dana, a M. Oyarzabal (€7.5m) najsigurniji je igrač za izbor kapetana. Španija se predviđa da će postići puno golova u ovoj utakmici, a prema mogućim rotacijama njihovog sastava, Oyarzabal će biti ključni igrač u njihovoj napadačkoj liniji. Već je postigao 4 gola u njihovim posljednjim dvama prijateljskim utakmicama prije Europskog prvenstva, što pokazuje njegovu odličnu formu.

Rizičan izbor: A. Grimaldo (€5m) je najbolji igrač za kockanje s kapetanskom trakom ovdje, budući da je imao odličnu sezonu sa svojim klubom s mnogo doprinosa u golovima, a sada konačno ima priliku započeti utakmicu za Španjolsku. Osim njegovog potencijala za napadačke povrate, postoji i visoka šansa za čistu mrežu protiv Gruzije, s obzirom da Španija nije primila gol tijekom svoje prve dvije utakmice (protiv Hrvatske i Italije).

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za treći dan (25. jun)

Siguran izbor: K. Mbappe (€11m) i A. Griezmann (€9m) su dva francuska napadača s visokim potencijalom za doprinose golovima protiv Poljske u njihovoj posljednjoj utakmici grupne faze. Poljska je imala loše statistike u obrani tijekom turnira i čini se sigurno odabrati formiranog francuskog napadača protiv njih. Ako se Mbappe potpuno oporavi i može započeti utakmicu, on je najbolja opcija za kapetana trećeg dana, dok bi Griezmann bio sljedeći po mom izboru.

Rizičan izbor: C. Gakpo (€7.5m) takođe je sposoban za skupljanje velikog broja fantasy bodova za vaš tim protiv Austrije, budući da je trenutno najbolji napadač Holandije. Njihov protivnik je još uvijek jači od Francuske, ali mislimo da bi vrijedilo odabrati Gakpa kao kapetana ako želite riskirati! H. Kane (€9m) takođe je igrač koji se spominje, unatoč lošoj igri Engleske tijekom prvih dviju utakmica. No, ako mislite da bi protiv Slovenije, momčadi koja je trebala biti najslabija u njihovoj grupi, mogli napraviti nešto posebno, Kane je igrač za rizičan odabir kao kapetan.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za četvrti dan (26. jun)

Siguran izbor: R. Lukaku (€9m) i K. De Bruyne (€9.5m) su dokazani napadački igrači iz Belgije i jasni su sigurni izbori za kapetana posljednjeg dana 3. kola natjecanja. Belgija će dati sve od sebe jer imaju puno toga za igrati, trebaju pobijediti Ukrajinu u posljednjoj utakmici kako bi se kvalificirali u sljedeći krug. Lukaku i De Bruyne su među igračima s najvišim očekivanim doprinosom golovima (xGI – očekivani golovi + očekivane asistencije) u natjecanju do sada i ključni su za Belgiju da postignu veliku pobjedu u trećem kolu.

Rizičan izbor: D. Jota (€8.5m) je najbolji igrač kojeg možete dobiti iz Portugala i njihove lakše utakmice protiv Gruzije. Portugal već ima osiguran prolazak u sljedeći krug kao prva momčad svoje skupine, što znači da će vjerojatno biti nekih rotacija u njihovom početnom sastavu. Jota je jedan od igrača s visokom vjerojatnošću da započne utakmicu i vodi napadačku liniju, a ima sjajan rekord povrata kada je započeo za nacionalnu momčad.

EURO 2024: Kladionice

22bet Kladionica

5/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.9/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

20bet Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Rabona Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Author Stex