Fantasy EURO 2024 (MD3): Najbolji diferencijali koje treba uzeti u obzir

Stex
23 lipnja, 2024
160 Views

U ovom postu razmotrićemo najbolje različite izbore za treće kolo Euro Fantasy 2024, uzimajući u obzir raspored utakmica, formu, osnovne statističke pokazatelje i naravno vlasništvo (ili TSB – ukupni timski udio).

Naš tim stručnjaka za EURO 2024 je odradio analizu svih utakmica. Ukoliko ne znate gde gledati EURO 2024, klikom na OVDE, možete saznati sve potrebne informacije oko prenosa.

Fantasy EURO 2024: Andy Robertson, 5,5m, TSB 2%

Andy Robertson iz Liverpula trebalo bi čvrsto da bude na našem radaru za treće kolo. Iako je Škotska loše igrala u prvom kolu (protiv izuzetno jakog tima Nemačke), oni su pokazali poboljšanje protiv Švajcarske u drugom kolu, u kojem je Robertson imao ključnu ulogu. Brzi bek je stvorio 3 šanse, od kojih jednu veliku, i imao očekivani broj asistencija (xA) od 0.45. Takođe je jedan od vodećih igrača po broju presečenih lopti, prosečno presecajući malo više od 5 lopti po utakmici.

Škotskoj je poslednji meč neophodna pobeda protiv Mađarske, koja takođe treba bodove kako bi imala šanse za prolazak u nokaut fazu. Iako ni jedan ni drugi tim nisu blistali do sada na turniru, Škotska je delovala znatno bolje protiv Švajcarske i želiće da osigura svoju prvu pobedu na turniru protiv Mađarske, koja je relativno bezopasna u napadu, ali i ranjiva u odbrani. To je rizičan izbor, ali Robertson je dokazao da je svetska klasa i kao kapiten će biti odlučan da svoj tim odvede do istorijske pobede.

Fantasy EURO 2024: Cody Gakpo, 7.5m, TSB 7%

Bili smo jako skloni da uključimo Codyja Gakpa prošle nedelje nakon što je impresionirao svojom igrom protiv Poljske u prvom kolu, međutim, bili smo obeshrabreni teškom utakmicom Holandije protiv Francuske u drugom kolu. Sada, nakon što je najteža utakmica grupne faze prošla, Gakpo će tražiti da ponovo vodi svoj tim ka pobedi protiv Austrije, koja je profesionalno poražena u prvom kolu od Francuske. Napadač Liverpula je stvorio 3 šanse i uputio 5 udaraca protiv Poljske, promašivši jednu veliku priliku, ali je postigao gol iz težeg položaja!

Iako je ekipa Koumana imala nekoliko zanimljivih defanzivnih opcija, njihov napad ne sme biti zanemaren, a Gakpo je najprivlačnija opcija u napadu. Postoje neki razlozi za oprez, pre svega njegova cena od 7.5 miliona evra. Nije preskup, ali nije ni budžetska opcija, a 7.5 miliona ga stavlja u isti rang kao igrače poput Morate (8.5m) i Havertza (7.5m). Međutim, Gakpo je trenutno u najboljoj formi, završio je sezonu dobro i započeo Evropsko prvenstvo sa sjajnom igrom, stoga mislimo da ga barem treba uzeti u razmatranje.

Fantasy EURO 2024: Niclas Fullkrug, 7m, TSB 3% (ili Leroy Sane, 7m, TSB 4%)

Nemačka je prošla u nokaut fazu i, sve dok ne izgube protiv Švajcarske, završiće grupnu fazu kao lider svoje grupe. Pokazali su u oba kola zašto se smatraju jednim od favorita za osvajanje turnira, postigavši 7 golova i primivši samo 1 u prva dva meča. Međutim, Nagelsmann će verovatno odmarati nekoliko ključnih igrača u trećem kolu, pa igrači poput Sanéa i Fullkruga postaju vrlo zanimljive diferencijalne opcije za naše timove ovog kola. Imaćemo više informacija pre roka za predaju timova, jer Nemačka igra prvu utakmicu trećeg kola, tako da je najbolje sačekati i videti koji će od ova dva igrača verovatnije započeti utakmicu ili čak biti potvrđen kao starter. Ukoliko oba budu dostupna (malo zavisi od sastava vašeg tima), ja preferiram Sanéa jer je više svestran i dinamičan od ova dva.

Iako je Fullkrug postigao gol na ovom prvenstvu (za razliku od Sanéa), ukupno je šutirao samo 2 puta, u poređenju sa 6 udaraca Sanéa i 2 stvorene šanse. Dakle, ako moramo da biramo, izabrali bismo Sanéa.

Fantasy EURO 2024: Pierre-Emile Hojbjerg, 5.5m, TSB 1%

Danska je odigrala vrlo dobro protiv Engleske i mogla je da ode sa sva tri boda, budući da su relativno dobro neutralisali napad Tri lava, samo su primili gol zbog nepažnje jednog od svojih defanzivaca. Eriksen je pomenut u našem postu o diferencijalima za drugo kolo i ponovo je impresionirao, ali ovog kola je njegov partner u veznom redu Hojbjerg naš diferencijal za treće kolo.

Hojbjerg je majstor za presecanje lopti, ostvarivši 8 presečenih lopti u drugom kolu i 5 u prvom, te je dobio i dodatne bodove za svoju izvedbu igrača utakmice protiv Engleske. On je stabilan izvor poena iz perspektive presečenih lopti, ali takođe može ponuditi mogućnost velikih poena na drugi način. Vezni igrač Tottenhama je šutirao 5 puta protiv Engleske, svi udarci su bili izvan šesnaesterca, ukupno postižući 0.36 očekivanih golova van okvira gola. Golovi sa distance donose više poena u EURO fantasy igri nego golovi iz blizine, pa ako je ovo nešto što mu je trener preporučio, kako statistike sugeriraju, može biti samo pitanje vremena kada će jedan od tih udaraca završiti u mreži i doneti velike poene njegovim vlasnicima, koji su trenutno u malom broju.

EURO 2024: Kladionice

22bet Kladionica

5/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.9/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

20bet Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Rabona Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Author Stex