Fantasy EURO 2024 (MD4): Najbolje opcije za kapitena po danima

Stex
29 lipnja, 2024
130 Views

U ovom članku razmatramo najbolje izbore za kapitena u četvrtom kolu Fantasy Euro 2024. Postoje “Sigurne” opcije i “Rizične” opcije za svaki od četiri dana četvrtog kola.

Naš tim stručnjaka za EURO 2024 je odradio analizu svih utakmica. Ukoliko ne znate gde gledati EURO 2024, klikom na OVDE, možete saznati sve potrebne informacije oko prenosa.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za prvi dan (29. jun)

Sigurni izbor: Njemačka protiv Danske je utakmica na koju treba usmjeriti pažnju prvog dana, a I. Gundogan (€7m) i J. Musiala (€8.5m) čine se kao jasne sigurne opcije za kapetanstvo. Oni su dosad bili najbolji napadački aduti Njemačke po osvojenim najvišim fantasy bodovima i gotovo je sigurno da će započeti utakmicu, što ih čini boljim od bilo kojeg drugog igrača prvog dana.

Rizični izbor: Ako čujemo vijesti da će N. Fullkrug (€7m) započeti utakmicu umjesto Havertza ili čak uz njega, tada će biti vrlo zanimljiva opcija za one koji žele kockati s kapetanstvom tog dana. On je bio vrlo oštar i imao je veliki utjecaj kad god mu je bilo pruženo dovoljno minuta tijekom grupne faze. A. Bastoni (€5.5m) i R. Vargas (€6m) također su naši omiljeni rizični izbori za one koji žele izabrati igrača iz druge utakmice između Švicarske i Italije.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za drugi dan (30. jun)

Sigurni izbor: Bilo koji od španjolskih napadačkih aduta bio bi odličan siguran izbor za kapetana u njihovoj utakmici protiv Gruzije drugog dana. Naš redoslijed preferencija je: A. Morata (€7.5m) kao njihov glavni napadač i izvođač jedanaesteraca, L. Yamal (€6.5m) također ima veliki potencijal za postizanje golova ili asistiranje jer je bio odličan na ovom turniru, te N. Williams (€7m) kao drugi od top 3 napadača s visokim šansama za fantasy bodove.

Rizični izbor: Ako želite biti različiti, onda je D. Carvajal (€5.5m) izvrstan igrač za odabir kao kapetan. Već je pokazao svoje napadačke sposobnosti tijekom grupne faze, što je vjerojatno da će se ponoviti i ovdje, dok Španjolska ima visoku šansu za čistu mrežu što bi moglo dodatno donijeti bodove kao obrambenom igraču. H. Kane (€11m) također je igrač za one koji vjeruju da će Engleska konačno ispuniti očekivanja u njihovoj utakmici protiv Slovenije.

20bet promocija

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za treći dan (01. jul)

Sigurni izbor: C. Ronaldo (€10m) i B. Fernandes (€9m) su top dva sigurna igrača za kapetana trećeg dana ovog kruga. Utakmica Portugal protiv Slovenije je ona na koju treba obratiti pažnju tog dana, a ova dvojica su bili najbolji portugalski igrači u napadu (prema njihovom očekivanom broju golova i asistencija), pa se predviđa da će ostvariti fantasy bodove u jednoj od najboljih utakmica ovog kruga.

Rizični izbor: Ako vjerujete da Francuska može lako nadmašiti Belgiju, onda je K. Mbappe (€11m) igrač na kojeg možete riskirati kapetana tog dana. Iako Francuska nije pokazala sjajnu igru tijekom grupne faze, a Mbappe je propustio jednu utakmicu zbog ozljede, svi još uvijek čekaju da zablista na natjecanju, a njihova utakmica protiv Belgije mogla bi biti prilika za to.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za četvrti dan (02. jul)

Sigurni izbor: Iako utakmice posljednjeg dana možda neće biti toliko zanimljive za fantasy igru kao ostali dani, vjerujemo da su C. Baumgartner (€6.5m) i M. Sabitzer (€6.5m) najsigurnije opcije koje možete odabrati kao svoje kapetane. Utakmica Austrije protiv Turske čini se kao utakmica na koju treba uložiti četvrtog dana, a ova dvojica igrača su najbolji igrači jer se visoko predviđa da će Austrija postići golove u ovoj utakmici.

Rizični izbor: C. Gakpo (€7.5m) je rizični izbor koji preferiramo nad ostalim opcijama posljednjeg dana. Nizozemska se očekuje da će biti superiorna ekipa protiv Rumunjske, dok njihova obrambena izvedba nije bila dobra tijekom posljednje utakmice grupne faze, pa Gakpo kao njihov najbolji napadač jedini je igrač koji uzimam u obzir za kockanje s kapetanom.

22bet

EURO 2024: Kladionice

22bet Kladionica

5/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.9/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

20bet Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Rabona Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Author Stex