Fantasy EURO 2024 (MD5): Najbolji rasporedi i igrači koje treba ciljati

Stex
5 srpnja, 2024
102 Views

U ovom članku istražujemo najbolje utakmice i igrače na koje se treba usredotočiti u Fantasy Euro 2024 za 5. kolo, iliti četvrtfinale. Analiza se temelji na nastupima tijekom grupne faze i osmine finala, kao i ažuriranoj tablici predviđenih golova (za i protiv) za sve preostale 8 momčadi na turniru.

Naš tim stručnjaka za EURO 2024 je odradio analizu svih utakmica. Ukoliko ne znate gde gledati EURO 2024, klikom na OVDE, možete saznati sve potrebne informacije oko prenosa.

Fantasy EURO 2024: Njemačka vs Španjolska (05. jul)

Oni su vjerojatno najbolje dvije momčadi u natjecanju dosad, i suočavaju se u teškom susretu kao prva utakmica četvrtfinala. Imali su najviše postignutih (Njemačka 10 i Španjolska 9) i najviše očekivanih golova (Španjolska 8.9 i Njemačka 7.7) među svim momčadima na turniru, pa se očekuje da će njihova utakmica također uključivati nekoliko golova ako nastave igrati istim stilom (što možda nije slučaj u ovoj fazi natjecanja!).

J. Musiala (€8.5m) / I. Gundogan (€7.1m) / K. Havertz (€7.5m): Najbolja tri njemačka napadača po redu. Musiala je dosad jednostavno bio njihov najbolji igrač jer nije ostvario bodove samo u jednoj utakmici. Havertz se čini zanimljivijim izborom od Gundogana, posebno sada kad znamo da je on izvođač penala, ali neki drugi napadači mogu vas uvjeriti da ga zanemarite.

F. Ruiz (€6.5m) / N. Williams (€7m) / L. Yamal (€6.5m): Najbolji španjolski igrači ako želite ulagati u njihov napad. Ruiz i Williams već su se dokazali fantastičnom izvedbom u osmini finala jer su osvojili po 10 bodova. Yamal je također vrlo zanimljiv igrač, ali ima isti problem kao Havertz (zauzima mjesto napadača u timu).

A. Rudiger (€5.5m) / M. Cucurella (€4.5m): Pretpostavljamo da su oni najbolji obrambeni igrači s obje strane. Čini se teško odabrati braniča s bilo koje strane za ovu utakmicu, ali vrijedi ih imati jer su majstori u povratku lopte i vjerojatno će ostvariti bodove bez obzira na to jesu li zadržali “čistu mrežu” ili ne.

Fantasy EURO 2024: Portugal vs Francuska (05. jul)

Još jedna teška utakmica prvog dana ovog kruga između dvije momčadi koje nisu uspjele nadmašiti svoje protivnike kako se prvotno predviđalo. Francuska je dosad postigla samo tri gola (dva autogola i jedan penal), dok Portugal nije uspio zabiti protiv Slovenije tijekom 120 minuta, a zatim je pobijedio nakon penala (u osmini finala). Teško je predvidjeti bilo što o ovoj utakmici, iako postoje neki igrači koji mogu potencijalno donijeti fantasy bodove za vaš tim.

K. Mbappe (€11m): Jedini francuski napadač koji biste mogli razmotriti za svoj tim. Iako nije blistao kao jedan od najboljih igrača svijeta na ovom turniru, još uvijek je najbolji igrač u Francuskoj i sigurno želi impresionirati u utakmici protiv Portugala i svog uzora, Cristiana Ronalda.

B. Fernandes (€9m) / B. Silva (€8.5m) / C. Ronaldo (€10m): Naša najbolja tri portugalska napadačka izbora po redu. Fernandes i Silva čine se atraktivnim opcijama jer uvijek imaju važne uloge u momčadi, dok Ronaldo pokušava postići svoj prvi gol na svojem šestom Euro natjecanju i ima najviši očekivani gol i asistenciju (xGI) među svim igračima na turniru!

J. Kounde (€5m) / Pepe (€5m) / D. Costa (€5m): Kounde i Pepe su najbolji braniči s obje strane jer imaju visok broj vraćanja lopte i vjerojatno će donijeti neke fantasy bodove zbog toga. Costa također može ponoviti svoju herojsku izvedbu protiv Slovenije (spašavanje sva tri penala tijekom izvođenja penala) ako utakmica ne završi u 120 minuta.

20bet promocija

Fantasy EURO 2024: Engleska vs Švicarska (06. jul)

Engleska je na početku bila favorit turnira, ali nisu dobro igrali tijekom grupne faze i osmine finala. Čak su bili blizu eliminacije od Slovačke, ali su ih Bellingham i Kane spasili svojim golovima. Švicarska je također jedna od najčvršćih momčadi na ovom natjecanju ove godine jer nisu izgubili od Njemačke u grupnoj fazi i lako su pobijedili Italiju u osmini finala.

H. Kane (€11m) / J. Bellingham (€9.5m): Oni su najbolji izbori u napadu iz Engleske jer su jedini engleski igrači koji su mogli postići golove za svoju momčad na turniru (po 2 gola svaki). Dakle, ako mislite da Engleska može dobro odigrati u ovoj utakmici, ova dvojica su očito među vašim fantasy izborima u napadu.

R. Vargas (€6m): On je najbolji napadački adut među švicarskim igračima i to je dokazao u osmini finala osvojivši 14 bodova (gol + asistencija + Nagrada za igrača utakmice). Već je imao najviši očekivani gol i asistenciju (xGI) među njihovim igračima nakon tri utakmice grupne faze, ali nije imao sreće da ostvari bodove tijekom tih utakmica.

K. Walker (€5.5m) / M. Akanji (€5m): S Guehijem suspendiranim, Walker je naš omiljeni izbor među engleskim obrambenim igračima (Pickford također vrijedi spomena ako razmatrate golmana). Akanji je također “monster” u vraćanju lopte (među najboljim trojicom) i najbolji je izbor ako želite imati braniča iz Švicarske.

Fantasy EURO 2024: Nizozemska vs Turska (06. jul)

Ova utakmica izgleda kao najzanimljivija fantasy perspektivno u ovom krugu, jer se Nizozemska visoko predviđa da će nadmašiti Tursku. Nizozemska je lako pobijedila Rumunjsku u prethodnom kolu (3:0), dok je Turska imala puno poteškoća protiv Austrije. Turska je postigla 2 gola (s xG 0.92), ali iznenađujuće je primila samo 1 gol, iako je Austrija imala xG od 3.14 i 21 udarac na gol!

C. Gakpo (€7.5m): On je najbolji napadač koji Nizozemska ima na ovom turniru i napadač s najviše doprinosa golova (3 gola + 1 asistencija) među svim napadačima na turniru. Već je dokazao svoju oštrinu u osmini finala osvojivši 12 bodova (gol + asistencija + Nagrada za igrača utakmice) i izgleda neophodno imati ga za utakmicu protiv Turske.

X. Simons (€7m): Najbolji nizozemski vezni igrač na turniru s 3 asistencije i sigurno je sposoban dodati još fantasy bodova u ovom krugu. Zanimljivo je udvostručiti (ili čak utrostručiti) Nizozemske napadačke adute ako želite skočiti na rang ljestvici nakon ovog kruga.

V. Van Dijk (€6m) / N. Ake (€5.5m) / S. De Vrij (€5m) / B. Verbruggen (€4.5m): Svi su odlični izbori u obrani za ovaj krug jer Nizozemska ima visoku šansu da sačuva “čistu mrežu” (najvišu među svim momčadima) i donese fantasy bodove onima koji imaju njihove obrambene igrače u svojim timovima. Van Dijk i De Vrij također su majstori u vraćanju lopte, dok je Ake pružio 2 asistencije tijekom grupne faze.

EURO 2024: Kladionice

22bet Kladionica

5/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.9/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

20bet Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Rabona Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Author Stex