Fantasy EURO 2024: Najbolje opcije za kapitena po danima

Stex
14 lipnja, 2024
336 Views

U ovom članku analiziramo najbolje opcije za kapitena za svaki od 5 dana prvog kola (MD1) Fantasy EURO 2024, a spremili smo “Sigurne” i “Rizične” opcije.

Naš tim stručnjaka je pre početka EURO 2024, odradio analizu svih utakmica prvog kola i izdvojio favorite grupe B i grupe C. Ukoliko ne znate gde gledati EURO 2024, klikom na OVDE, možete saznati sve potrebne informacije oko prenosa.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za prvi dan (14. jun)

Nema drugih mečeva prvog dana sem Nemačke protiv Škotske, pa su domaći igrači najbolja opcija za kapitena.

Siguran izbor: Nemački napadači poput K. Havertza (€7.5m), F. Wirtza (€7.5m) i I. Gundogana (€7m) su najsigurnije opcije. Ako posedujete Havertza, za nas je on najbolja opcija, dok ne vidim veliku razliku između ostale dvojice. Wirtz deluje ofanzivniji, a Gundogan izvodi penale, pa svaki od njih ima potencijal da donese poene.

Rizičan izbor: M. Mittlestadt (€4m) je vrlo primamljiva opcija za kapitena ako želite da se razlikujete. Nemački bek je pokazao mnogo ofanzivnih sposobnosti za nacionalni tim, pa ga smatramo najboljom opcijom ako želite da rizikujete sa kapitenskim izborom, što može biti vredan pokušaj.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za drugi dan (15. jun)

Italija protiv Albanije svakako je zanimljiva utakmica na koju treba obratiti pažnju, dok i Švajcarska protiv Mađarske izgleda primamljivo ako se fokusirate na njihove talismane.

Siguran izbor: F. Dimarco (€5m) je najsigurniji defanzivac Italije koji ima potencijal za ofanzivne poene (u zavisnosti od formacije tima), kao i visoku verovatnoću za bodove na osnovu čistih mreža. Ostali italijanski igrači daleko zaostaju za njim u pogledu kapitenskog izbora za nas. Dakle, ako ga imate, on je sigurno najsigurnija opcija za vaš tim drugog dana.

Rizičan izbor: D. Szoboszlai (€7m) i X. Shaqiri (€6.5m-) su talismani Mađarske i Švajcarske i oba igrača su privlačne opcije za diferencijalni kapitenski izbor. Szoboszlai je imao odlične rezultate tokom kvalifikacija i sigurniji je u pogledu minutaže, dok je Shaqiri nedavno pokazao bolje izdanje za svoj nacionalni tim.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za treći dan (16. jun)

Sva tri meča trećeg dana imaju interesantne opcije za kapitenski izbor, ali Engleska protiv Srbije je ona na koju će se većina fokusirati.

Siguran izbor: H. Kane (€11m) je jedan od najboljih igrača u igri i očigledno odličan izbor za kapitena ovde. Uvek je uključen u većinu golova koje Engleska postiže, a takođe izvodi i penale, što ga logično čini najsigurnijim izborom za kapitena vašeg tima.

Rizičan izbor: V. Van Dijk (€6m), D. Damfries (€5.5m) i J. Frimpong (€5.5m) su sve odlične rizične opcije za kapitena protiv Poljske sa mogućnošću bodova na osnovu čistih mreža. Dok je Van Dijk ukupno sigurniji izbor za vaš tim jer je siguran starter, ostala dvojica imaju više ofanzivnih uloga ali nisu sigurni da će početi utakmicu. Bitno je napomenuti da Holandija igra prvi meč dana, pa ako posedujete nekog od ova tri igrača i vidite da je u startnoj postavi, možete ga izabrati za kapitena. C. Eriksen (€7m) je takođe rizična opcija jer Danska igra najlakši meč grupne faze protiv Slovenije i on je talisman tima.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za četvrti dan (17. jun)

Utakmica Francuska protiv Austrije je vrlo primamljiva, dok i Belgija protiv Slovačke pruža odlične opcije za one koji žele da se klade.

Siguran izbor: K. Mbappe (€11m) je očigledan siguran izbor za kapitena dana i ne treba ni dokazivati. Jednostavno je jedan od najboljih igrača na svetu i sposoban je da donese puno poena u bilo kojoj utakmici za svoju nacionalnu ekipu.

Rizičan izbor: Igrači iz Belgije takođe su interesantne opcije za one koji žele da preuzmu rizik, posebno zbog njihovih solidnih nastupa tokom prošle godine. R. Lukaku (€9m) i K. De Bruyne (€9.5m) su najbolje opcije ovde i obojica mogu doneti mnogo fantasy poena u njihovom prvom meču na turniru.

Fantasy EURO 2024: Najbolje za opcije za kapitena za peti dan (18. jun)

Utakmica Portugal protiv Češke je ona na koju će svi razmišljati za izbor igrača i kapitena poslednjeg dana prvog kola.

Siguran izbor: Iako je teško izabrati jednog kao siguran izbor, mi se opredeljujemo za B. Fernandesa (€9m) zbog garantovanih minuta. On je bio sjajan za svoju nacionalnu ekipu i pretpostavljamo da će i ovde obaviti odličan posao osvajajući mnogo fantasy poena.

Rizičan izbor: C. Ronaldo (€10m) je ovde poslednji put i tražiće još jedno sjajno izdanje na takmičenju kao rekorder po broju utakmica i golova u istoriji ovog turnira. Nesporno je da je on posebna opcija ako počne utakmicu, a tada verovatno više neće biti nazivan “rizičnim” izborom, jer jednostavno obavlja svoj posao savršeno.

EURO 2024: Kladionice

22bet Kladionica

5/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.9/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

20bet Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Rabona Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Author Stex