Fantasy Premier League GW17 – Izbegavajte ove timove!

Alex
20 prosinca, 2022
2055 Views
Fantasy Premier League GW17 - Izbegavajte ove timove!

Izbeći igrače određenih timova je nekada važnije od dobrog izbora. Stoga je jednako bitno izdvojiti ekipe sa lošim rasporedom, jer će nam se onda suziti ona dobra rešenja.

Nakon teksta o ekipama koje imaju odličan raspored na startu postmundijalskog dela FPL-a, na red su došli timovi koje treba zaobići u širokom luku.

Wolves

Raspored: Everton (A), Manchester United (H), Aston Villa (A), West Ham (H)

Vukovi imaju sezonu za zaborav do sada. Oni se nalaze na poslednjem mestu sa 10 osvojenih bodova u prvih 15 rundi. Uz to, oni su najneefikasnija ekipa u dosdašnjem delu takmičarske godine sa svega osam postignutih golova.

Na poslednjih pet mečeva primili su 12 golova, pa osim napadačkih, ne treba uzeti u razmatranje ni njihove napadačke opcije. Udarne napadačke igle Diego Costa i Raul Jimenez su bili u katastrofalnoj formi, a Pedro Neto je povređen.

Aston Villa

Raspored: Liverpool (H), Tottenham (A), Wolves (H), Leeds (H)

Villansi će nakon pauze odigrati tri od četiri prve utakmice pred svojim navijačima. Ali, u prva dva kola će koplja ukrstiti sa Liverpoolom i Tottenhamom, tako da je upitno da li je i koliko zahvalno selektirati njihove igrače.

Ukoliko se neko nametne kao dobra opcija u prva dva kola, 19. kolo je pravi momenat za dovođenje određenog igrača Aston Ville. Tada im slede mečevi protiv Wolvesa i Leedsa pred domaćom publikom, što može biti dobar potez.

Everton

Raspored: Wolves (H), Manchster City (A), Brighton (H), Southampton (H)

Fudbaleri Evertona takođe igraju tri od svoja prva četiri meča kod kuće. No, njihova napadačka impotencija je osnovni problem zbog kojeg savetujemo da izbegavate igrače ove ekipe.

Dominic Calvert-Lewin je sklon povredama, Anthony Gordon i Demarai Gray nisu pokazali nikakav kontinuitet dobrih partija, tako da o Karamelama ne treba ni razmišljati.

Eventualno se može razmotriti neki defanzivac, jer ekipa trenera Franka Lamparda neretko igra na mali broj golova. Ipak, mnogo je sigurnijih i privlačnijih igrača iz drugih timova da bi se u ovom momentu rizikovalo sa igračima Evertona.

Podsećamo, u ponedeljak smo pisali o ekipama koje imaju odličan raspored u narednih nekoliko rundi. Sve naše FPL tekstove možete pronaći na ovom linku.

Ukoliko nas još uvek niste zapratili na društvenim mrežama, ovo su prečice do naših Facebook i Instagram profila.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.