Fantasy Premier League GW20 – Dileme i Vaša Pitanja

Dusan
13 siječnja, 2023
1465 Views
Fantasy Premier League GW8

Još samo nekoliko sati je ostalo do početka duplog 20. kola, a mi smo ponovo dobili veliki broj pitanja na društvenim mrežama, te odlučili da u nastavku teksta odgovorimo na ona najčešća.

Da li je vreme za rastanak sa Salahom? Hoće li biti bolje prilike od ove za Triple Captain čip? Ovo su samo neka od pitanja na koja smo pronašli odgovor…

Da li je vreme za rastanak sa Salahom?

Teška srca moramo reći da jeste. Liverpool igra promenljivo ove sezone što se u neku ruku odrazilo i na Salaha. Jeste doneo 12 poena u prvoj utakmici nakon Svetskog prvenstva, ali nakon toga je veza 2 blenka i sada idu dueli protiv Brightona na strani i Chelsea-ja u kojima nije isključeno da Mo ponovo nervira svoje vlasnike.

Ukoliko ga menjate, KDB je najbolja zamena. Belgijanac ima čak 2 meča više od Salaha u naredna 4 kola i zbog toga je bolja opcija u tom periodu.

Haaland TC?

Teško pitanje, ali s obzirom da je City ispao od Southemptona, uskraćeni smo za bar još jedno duplo kolo Građana do kraja sezone. U našem članku o kapitenima za ovo kolo, izlistali smo i dodatne razloge zašto smo bliži opciji da se aktivira Triple Captain čip u ovom kolu.

Šta raditi sa Cancelom?

Još jedan igrač od koga se treba rastati. Pep je promenio sistem igre u poslednje vreme i Cancelo se ne snalazi previše dobro u svojoj novoj ulozi koja je bila više na sredini terena nego pozicija beka koja njemu više odgovoara.

Mladi Lewis (3.9m) se bolje snašao u toj ulozi i u poslednje vreme ima prednost u odnosu na Cancela. Za tu cenu moramo imati igrača koji je standardan, a ne da se “tresemo” pred svaku utakmicu da li će startovati. 

Najbolje zamene za Portugalca su Shaw (5.1m), Doherty (4.6m) i Ake (5.0m)

Mbuemo ili Martial?

Za ovo kolo blaga prednost Martialu (6.6m) i to samo zbog duplog kola. Dugoročno Mbuemo (5.9m) ima bolji raspored, a mi smo mišljenja da će donositi sličan broj poena u narednom periodu.

Da li je moguće iskoristiti WC i TC u istom kolu?

Nije. FPL ne dozvoljava korišćenje više od jedne pomoći u toku kola. 

Šta je sa Darwinom?

Darwin ima blagu povredu, juče je izašla ta vest. Nije trenirao poslednjih nekoliko dana i po nekoj našoj proceni 50-50 je za utakmicu protiv Brightona. Svakako treba sačekati i Kloppovu konferenciju, ovaj tekst je pisan u vreme kad ona još uvek nije bila.

https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1613572030221225988?s=20

Mi smo više za izbacivanje Darwina za neki hit od -4 ili -8, pogotovo ako nemate Kanea u ekipi koji je u brutalnoj formi u poslednje vreme. Takođe, nismo protiv minusa u ovom kolu, ali samo pazite da transfere koje private budu lepo “namešteni” za narednih nekoliko kola. 

Sve naše fantasy članke možete pronaći klikom na ovaj link.

Nadamo se da pratite i našu Facebook i Instagram stranicu.

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan