Fantasy Premier League GW22 -Differentials

Dusan
1 veljače, 2023
1898 Views
fantasy premier league

Jedna od dužih pauza zbog engleskih kupova je sada iza nas, te se naš tim FPL analitičara već okrenuo narednim izazovima uz pozivanje na oprez sa ranim transferima; još uvek nisu završene sve kup utakmice. 

No, tradicionalno smo već izdvojili 3 igrača koji su “ispod radara” većini Fantasy menadžera, a čak su dvojica u manje od 3% timova…

Pervis Estupiñán (4.5m) vs Bournemouth (H), 2.1% TSB

U našem tekstu o najboljem rasporedu smo pisali o odličnom redosledu utakmica koji čeka Galebove u februaru. Ekipa igra fenomenalno i zaslužuje trenutnu poziciju u gornjem delu tabele.

Pored jeftinih veznjaka (Mitoma, March), Brighton ima i neke sjajne opcije u defanzivnom delu, a prednjači Estupian (4.5m) koji igra odlično u poslednje vreme. Štaviše, brzonogi bek je na utakmici protiv Leicestera upisao 2 asistencije i obradovao svoje vlasnike sa 9 bodova, bez obzira što su Galebovi primili dva gola.

Evkadorac je protiv Liverpoola odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri:

https://twitter.com/StatmanDave/status/1619720782434779136?s=20

Ima ukupno 4 uspešna dodavanja ove sezone i jedino Perišić, Trippier i Robertson imaju više (5) ove sezone. Interesantna opcija ukoliko tragate za jeftinim defanzivcem koji pravi razliku.

Bruno Fernandes (9.9m) vs Crystal Palace (H)/Leeds (H), 8.9% TSB

Od restarta, Bruno je najbolji igrač Manchester Uniteda, naravno uz Rashforda. I dalje je ozbiljan differential s obzirom da se u vreme pisanja teksta nalazi u manje od 9% timova u svetu.

Portugalac je u prethodnom kolu svoje vlasnike obradovao sa 19 poena, a od Svetskog prvenstva na samo jednoj utakmici nije donosio bodove. Đavoli takođe kao i Brighton imaju odličan raspored, a Bruno je uz Rashforda i jedna od glavnih opcija za (Triple) kapitena u ovom kolu.

https://twitter.com/brfootball/status/1619691604784353281?s=20

Sve u svemu, osmica Junajteda deluje kao prioritetan transfer ukoliko ga nemate u timu. Od restarta, Crystal Palace i Leeds (protivnici tima sa Old Traforda u ovom kolu) su među 3 ekipe sa najvećim xGC (očekivani primeljni golovi) u ligi.

Wilfried Gnonto (5.0m) vs Nottingham Forrest (A)/Manchester United (A), 1.0% TSB

Talentovani mladi Italijan je letos sezone u Leeds i bio uglavnom opcija sa klupe u početku. No, iskoristio je to što je Bamford rovit i ustalio se u prvu postavu. Bio je starter na prethodnih 5 utakmica u ligi od kojih je na 4 igrao 90 minuta. Samim tim što igra uglavnom celu utakmicu kada počne je veliki plus za igrača po toj ceni.

Gnonto je osim toga, jedan od najopasnijih igrača Leedsa u prethodnih nekoliko kola, a uputio je 2 udaraca ka golu po utakmici u poslednjih 5 kola, a uspeo je da postigne i 1 gol.

Leeds takođe ima duplo kolo i Gnonto može da bude odličan “enabler” ukoliko tražite jeftinog trećeg napadača za svoj tim jer mu cena omogućava da uložite više u ostatak tima.

Ove sedmice ćemo tradicionalno pisati i o najbolim kapitenima i najvećim dilemama pred 22. kolo, a ove i mnoge druge Fantasy Premier Leauge člnake možete pročitati Ovde.

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram i ostanite u toku sa najnovijim fantasy informacijama.

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan