Fantasy Premier League GW26 – Differentials

Alex
1 ožujka, 2023
1226 Views
Fantasy Premier League GW26 - Differentials

Iako 25. kolo još uvek nije kompletirano, neophodno je na vreme početi sa planiranjem poteza za GW26 koje startuje u subotu u 13:30. Mi ćemo, tradicionalno, krenuti od differentiala.

Polako se približavamo periodu sezone koji je isprepletan “praznim” i “duplim” kolima tako da je poželjno dugoročno planirati transfere. Koliko god je to moguće.

Već sada je poznato da su 27. i 29. runda “duple” za određene timove. Iz ove perspektive naročito su interesantni igrači Brightona i Brentforda, koji će imati po dva meča u ovim kolima, a i raspored im je prilično zanimljiv.

Alexis Mac Allister (4.5m) vs West Ham (H), 2.4% TSB

Fudbaleri Brightona bili su slobodni u prethodnom kolu, tako u predstojeći okršaj sa West Hamom ulaze sveži i odmorni. Nakon duela sa Čekićarima, u DGW27 će igrati protiv Leedsa (A) i Crystal Palacea (H), a u “duplom” 29. će na megdan Brentfordu (H) i Bournemouthu (A)..

Iz priloženog se vidi da je raspored Galebova prilično dobar, te da će igrači Brightona postati jako interesantni većini FPL menadžera u bližoj budućnosti. Naš savet je da već za ovo kolo dovedete nekog igrača sa niskim ownershipom iz ove ekipe. Naš predlog je Alexis Mac Allister (5.4m).

Osvajač Mundijala sa Argentinom je bitan šraf u igri Brightona i ono što je još važnije – konstantano je opasan po gol protivnika. On je uputio 11 šuteva ka golu rivala u prethodne četiri runde i po tome je najopasniji igrač Galebova. Uz to, stvorio je četiri šanse svojim saigračima, a ne treba zaboraviti da izvodi penale.

Morgan Gibbs White (5.5m) vs Everton (H), 0.5% TSB

Nottingham Forest će tri od predstojećih pet mečeva odigrati na svom City Groundu, a u ovom kolu će koplja ukrstiti sa Evertonom. Karamele igraju jako loše na gostovanjima ove sezone i osvojile su samo sedam bodova na 11 utakmica.

Morgan Gibbs White (5.5m) je igrač koji je nama privukao pažnju iz razloga što mislimo da je najuticajniji igrač Nottinghama. U poslednja četiri kola, on je uputio najviše udaraca ka golu protivnika (8), drugi je po broju kreiranih šansi (5) i ima najviše kontakata sa loptom u završnoj trećini terena (89). Smatramo da je ovo više nego dovoljno za igrača koji košta svega 5.5m i gotovo da nije zastupljen među FPL timovima.

Bryan Mbeumo (5.8m) vs Fulham (H), 3.2% TSB

Naš treći differential pick za ovo kolo je napadač Brentforda Bryan Mbeumo (5.8m). Pčele će u ovoj rundi odmeriti snage sa Fulhamom na svom stadionu, a za tim u “duploj” 26. gostovati Evertonu i Southamptonu. Ova ekipa igra daleko bolje kod kuće, ali Karamele i Sveci su protivnici koji se svakako mogu dobiti na strani.

Mbeumo je u prethodne četiri runde zabeležio četiri šuta na gol, ali je bio najkreativniji igrač svog tima. Stvorio je sedam šansi, od kojih su dve konvertovane u golove. Uz to, jednom se upisao i u listu strelaca.

Situacija u Brentfordu bi mogla postati komplikovana u narednih nekoliko dana. Ivan Toney je priznao da je kriv kada su optužbe o klađenju u pitanju, pa ostaje da se vidi kada će kazna stupiti na snagu. To znači da Mbeumo ubrzo može postati glavna napadačka opcija ove ekipe.

Do početka 26.kola obradićemo i tradicionalne teme o kapitenima i dilemama. Sve naše FPL tekstove možete pronaći klikom na ovaj link.

Jedan klik vas takođe deli od praćenja naše Facebook i Instagram stranice.

Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.