Fantasy Premier League GW9 –  Dileme i vaša pitanja

Dusan
30 rujna, 2022
918 Views
fpl

Na društvenim mrežama nam stiže veliki broj vaših pitanja i zbog toga smo odlučili da krenemo sa objavljivanjem članka “Dileme i vaša pitanja” gde ćemo kratko, ali jasno odgovoriti na sve glavne dileme pred početak kola i na neka najčešća pitanja koja dobijamo.

Deveta runda počinje za 24 sata, te krenimo redom…

Koje su najbolje zamene za Isaka?

Očigledne zamene su Mitrović ili Toney koji makar “na papiru” deluju kao najbolje opcije. Samo je Haaland imao više velikih šansi od napadača Brentforda ove sezone.

Ukoliko želite da deo novca od Isaka uložite u sredinu ili odbranu, Solanke je najprihvatljivi izbor.

Da li je Martineli i dalje dobra opcija ili je vreme za razlaz?

I dalje nismo za izbacivanje Martinelia, iz nekoliko razloga:

  • Ako ste ga doveli na početku, gubite minimum 0.2 ili 0.3 kada ga izbacite
  • Nema previše interesantih opcija u tom cenovnom rangu
  • Arsenal je u odličnoj formi i mogu da daju gol svakom bez obzira na težak raspored
  • Ukoliko ga za nekoliko kola želite nazad, moraćete da ga kupite po većoj ceni

Koji igrači su prioritet ako ih nemam u ovom trenutku?

Aleksandar Mitrović (6.9m) je definitivno prvo ime na spisku. Napadač koji je u formi ranga Haalandovoj u ovom trenutku – čak 4 gola za reprezentaciju Srbije u dve utakmice u Ligi Nacija.

James Maddison (8.0m) motor ekipe Leicestera koji ima sjajan raspored. Ako tragate za veznjakom u tom cenovnom rangu, ne gledajte dalje od desetke Lisica.

Da li vredi dovesti Salaha pred ovo kolo, ako ga nemam?

Nezgodno pitanje, zavisi od situacije u kojoj se nalazite. Ukoliko “jurite” u mini-ligama rivale koji nemaju Salaha, onda imate od nas punu podršku. I obavezno ga stavite za kapitena.

No, ukoliko ste više “safe” mandžer, ne savetujemo dovođenje Salaha. Zbog svoje cene zahteva gubitak drugog premium igrača koji su sličnoj formi kao i Mo (ako ne i boljoj). Takođe, Egipćanin nakon Brightona ima duele protiv Arsenala, Cityja, pa BLENK.

Ko ima najbolji raspored u narednih nekoliko kola?

Najbolji raspored u narednih nekoliko rundi imaju Leicester, Aston Villa, Crystal Palace, West Ham, Chelsea i Fulham. Detaljnije o rasporedu možete pročitati ovde.

Imam i dalje golmana Warda – idealno kolo da se startuje?

Zavisi ko vam je drugi golman, ako vam se ne sviđa njihov protivnik, onda “go for it”. Iako kladionice ne kažu tako, dajemo solidne šanse Leicesteru za “klin šit” u ovom kolu.

Ove sedmice pisali smo o ekipama sa najboljim rasporedom, differentialima, kapitenima i najboljem timu kola, a ove i mnoge druge Fantasy Premier Leauge člnake možete pročitati Ovde.

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram i ostanite u toku sa najnovijim fantasy informacijama.

100% do €122 Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan