FPL

Nema potrebe da govorimo o popularnosti Fantasy Premier League u svijetu, pošto je igra koja ima nekoliko miliona fanova koji je igraju svake godine. Ono što je još bitnije, svake godine broj igrača se konstantno povećava i jasno je da govorimo o globalnom fenomenu.

Kako je potražnja za FPL tipovima i vodičima ogromna, mi smo odlučili da našim čitateljima ponudimo osim besplatnih tipova i edukativnih članaka koji se odnose na sportsko klađenje i kvalitetan sadržaj koji se odnosi na Fantasy Premier League.

Šta očekivati od naše FPL stranice?

Pre i posle svakog Premier League kola (ili kako se to zove GW), bićete u mogućnosti da čitate recenziju prethodnog kola. Također, moći ćete da pročitate naše prijedloge kako da se ponašate u sledećem kolu i koje transfere da obavljate. Od tipova kako izabrati kapitena, do toga kada da kativirate svoje čipove, kao što su wild card ili bench boost.

Kako je igranje FPL na elitnom nivou prilično zahtevno, mi smo se potrudili da za vas angažujemo eksperte koji će vam pomoći da shavtite kako najefikasnije da igrate ovu igru. Naš glavni ekpsert je iskusni FPL igrač koji je već nekoliko sezona za redom uspjevao da završi sezonu kao jedan od Top10% igrača. To je neverovatan uspjeh imajući u vidu da ovu igru igra blizu 10 miliona igrača.