NFL

Svake godine kada se završava leto i dolazi jesen ljubitelji Američkog fudbala se polako bude. To je i normalno, pošto počinje jedna od najzanimljivijh sportskih liga na svijetu, NFL. Da bi stvari bile još nazimljivije, postoji globalno natjecanje NFL Fantasy, koje se nimalo ne razlikuje od Premier League Fantasy takmičenja.

Kako bi vam ukratko objasnili koliko je NFL Fantasy popularan na US marketu, možemo reći da su Fantasy stranice mnogo više posjećene od nekih top online sportskih kladionica tijekom NFL sezone. Iz tog razloga smo odlučili da vam na našoj stranici ponudimo kvalitetan sadržaj vezano za NFL Fantasy.

Šta očekivati od naše NFL Fantasy stranice?

Prije samog početka sezone za vas smo pripremili nekoliko visoko kvalitetnih članaka koji pokrivaju svaku poziciju koja je bitna u ovoj igri. Naš ekspert je prava enciklopedija NFL znanja, a dovoljno je reći da je prošle sezone pogađao preko 70% svojih NFL tipova koje je postavljao na stranici Sportske Kladionice potpuno besplatno.

Osim članaka koji se bave biranjem startne postave prije početka sezone, svake nedelje možete očekivati još edukativnih članaka, koji će vam moći pomoći da se odlučite za eventualne transfere i time vam pomognu da budete što bolji u takmičenju protiv svojih prijatelja, ili eventualno protiv svijetskih eksperata ove igre.