FC Smolevichi – BATE Borisov: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Sasvim solidno guramo ovaj vikend i imamo plan da snažno završimo sa nedeljom i našim analizama i tipovima, te danas igramo dve utakmice iz Belorusije, a prva utakmica nam dolazi iz Prve lige, gde poslednjeplasirana ekipa FC Smolevichi dočekuje najpoznatiju ekipu Belorusije, BATE Borisov. Sasvim smo sigurni da nas na ovom meču očekuje dosta zanimljivih stvari, a svakako smatramo da postoji odličan value na jednom kladioničarskom marketu.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu vrlo traljavo i već nekoliko puta su ozbiljno razočarali kladioničare ove sezone. Da li se više očekivalo od ovog malog tima teško je reći, ali oni do sada nemaju niti jednu pobedu, uz nekoliko nerešnih rezultata i poraza. Ono što je posebno veliki problem sa ekipom Smolevichi je činjenica da ofanzivno ne izgledaju uošte dobro i da su do sada postigli svega tri pogodka na sedam utakmica.

Njihovi protivnici, ekipa BATE Borisov, je krenula ovu sezonu prilično loše, ali u poslednjih pet susreta ne znaju za poraz, odnosno imaju četiri pobede i jednu nerešenu. Na gostovanjima ove sezone imaju dve pobede i dva poraza, ali su ta dva poraza bila na samom početku sezone. Razlika u kvalitetu ovde je očita i vrlo je teško poverovati da će BATE Borisov prosipati bodove na ovakvim utakmicama.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 2 puta i rezultati su apsolutno na strani ekipe BATE Borisov koja je pobedila 2 puta, poslednje sezone BATE je pobedio oba puta 1-0 i 3-2.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Trendovi snažno pokazuju dominaciju gostujuće ekipe nad domaćom ekipom, te smatramo da na ovom meču ne bi smelo da bude iznenađenja. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BATE Borisov -1.5 AH (da BATE Borisov pokrije -1.5 Azijski Hendikep), koja opklada se plaća odličnom 1.96 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news