FCSB – CFR Cluj: Analiza utakmice

Milos
18 srpnja, 2020
476 Views
nogomet tipovi

Napravili smo jednodnevnu pauzu od naših tipova i analiza juče, pošto nismo bili u mogućnosti da pronađemo propisan value, a jedno od glavnih pravila uspešnog sportskog klađenja je da se nikada ne forsira i da se bude strpljiv i disciplinovan. Ipak, vikedn je ponovo došao i nakon detaljne analize svih mogućih utakmica uspeli smo da nađemo utakmice koje će ići u našu sekciju za Tip Dana, ali takođe imaćemo i Tiket Dana.  Prva utakmica koja nam se sviđa se igra u okviru Rumunske Prve Lige gde na stadionu Arena Nationala u Bukureštu sastaju domaća ekipa FCSB i gosti ekipa CFR Cluj.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 5-oj poziciji championship grupe i pokušavaju da se izbore sa ekipom Botosani za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Od kada je ponovo počelo prvenstvo nisu uspeli da pobede pošto imaju tri poraza i samo dva remija od pet utakmica. Očigledno je da se ne nalaze u najboljoj formi, a imajući u vidu kako su igrali, čini se da im nedostaje pomalo i motivacije.

Njihovi protivnici, ekipa CFR Cluj se nalazi na 2-oj poziciji i bore se za titulu sa ekipom Craiove za kojom zaostaju samo jedan bod. Od kada je ponovo počelo prvenstvo imaju tri pobede, jednu nerešenu i jedan poraz. Jedini poraz je došao u direktnom duelu sa ekipom Craiove, te CFR Cluj mora da ide na pobedu u ovom meču, ne bi li stigli svog velikog rivala.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik, pošto je reč o velikom derbiju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 39 puta, i rezultati su na strani domaće ekipe. FCSB je pobedio 14 puta, 19 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 6 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa malo golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaća ekipa za nekoliko dana igra finale kupa na koga će se vrlo verovatno fokusirati, a pritom 4 važna igrača sredine terena su pod znakom pitanja. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati CFR Cluj -0.5 AH (da gosti pobede na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos