Fenerbahce – Zenit: Analiza utakmice

Milos
4 veljače, 2021
530 Views
košarka tipovi

Juče, naša košarkaška analiza i tip su bili takođe iz takmičenja Euro League, a danas ćemo ići do Turske, gde jedna od ekipa koje se nalaze u najboljoj formi trenutno, Fenerbahce, na svom terenu dočekuje ekipu Zenita. Ovde smatramo da se mora pratiti trenutna forma i da se jedan market može i te kako iskoristiti.

Domaća ekipa, je imala velike ambicije, ali prvo odlazak legendarnog trenera Željka Obradovića, a onda i nekoliko nosilaca ekipe, napravio je prilično težak posao novom treneru Igoru Kokoškovu, kojem je trebalo nekoliko meseci da posloži stvari u svojoj ekipi. Trenutno imaju skor od 13 pobeda i 10 poraza, ali ono što je simptomatično je činjenica da su oni trenutno ekipa koja je u najboljoj formi u Euro League, pošto ne znaju za poraz već 8 utakmica.

Njihovi protivnici, ekipa Zenita se nalazi u mnogo boljoj poziciji, pošto imaju 13 pobeda i 8 poraza, te slobodno možemo reći da imaju dve pobede viška u rukavu u odnosu na direktne konkurente za play off. Trener Xavi Pascual je strašno dobro posložio odbranu ove sezone, ali u poslednje vreme čelična odbrana sa početka sezone je počela polako da popušta.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 3 puta, a Fenerbahce je pobedio na 2 od 3 susreta, ali interesantno je da jedini susret u Turskoj je dobila ekipa Zenita.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ostavljaju prostora na mnogim marketima, od totala, preko hendikepa. Smatramo da još nisu uskladili svoje linije na Fenerbahce koji se nalazi u perfektnoj formi, stoga mi ćemo odigrati Fenerbahce -3 HC (da Fenerbahce pobedi sa 4 ili više poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos