Intro

Ferencvaros – Diosgyori: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, zaista ima nekoliko zanimljivih utakmica koje su vredne igranja, a prva koja nam je odmah zapala za oko je utakmica koja se igra u okviru Mađarske NB1, koje takmičenje nam je u cele ove sezone jedno od najomiljenijih što se efikasnosti tiče. U Budimpešti, na stadionu Groupama Arena, sastaju se ekipa Ferencvarosa i gosti ekipa Diosgyori.

Ferencvaros     

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 1-oj poziciji šampionata, i bez svakakve sumnje su najbolja ekipa Mađarskog šampionata i 99% novi šampioni države. Njihove partije do sada su bile impresivne, a pogotovo je impresivna njihova odbrana koja je kapitulirala svega 14 puta na 23 utakmice do sada. Na domaćem terenu su ubitačni ove sezone i imaju 9 pobeda, 1 nerešenu i 1 poraz uz gol razliku od 22 postignuta i samo 4 primljena pogotka na 11 mečeva.

Diosgyori

Njihovi protivnici, sa druge strane zauzimaju poslednje mesto na tabeli sa samo 6 pobeda u dosadašnjem delu šampionata, a na gostovanjima imaju 2 pobede, 0 nerešenih i 10 poraza uz 9 postignutih i 23 primljena gola. Kao što možemo da vidimo nikako im ne prijaju gostovanja, a ovo je bez svake sumnje najteže gostovanje u šampionatu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 43 puta i ono što je posebno interesantno je činjenica da je na poslednjih sedam susreta čak 4 puta Ferencvaros pobedio a da nije primio pogodak.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Ferencvaros to win at nil (da Ferencvarso pobedi na ovom meču i da ne primi pogodak), koja opklada se plaća solidnom 1.97 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Relevant news