Ferencvaros – Molde: Analiza utakmice

Milos
29 rujna, 2020
455 Views
nogomet tipovi

Juče je bio dobar dan što se tiče klađenja, pošto je naš Tip Dana prošao više nego lagano sa odličnom kvotom, pošto su Bologna i Parma odigrale ultra zabavan meč koji se završio rezultatom 4-1. Da stvar bude još bolja naši prijatelji sa portala Kladionica BIZ su juče imali takođe vrlo uspešnu analizu, pošto je njihov tip bio dobitni već nakon 34 minuta. Danas je ponuda malo slabija, ali i pored toga smo uspeli da pronađemo jednu utakmicu koja se čini više nego dobrom da bi danas bila odigrana. Reč je o kvalifikacijama za Ligu Šampiona, gde u Mađarskoj na stadionu Groupama u Budimpešti, domaća ekipa Ferencvarosa dočekuje Norvešku ekipu Molde. Prva utakmica je bila neverovatno zabavna, pošto su Mađari vodili 0-2 do 55-tog minuta, da bi onda u 83-em minutu bilo 3-2 za Molde, a konačnih 3-3 je postignuto samo par minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Domaća ekipa Ferencvarosa igra fantastično na početku ove sezone, pošto su već u kvalifikacijama uslepi da izbace jednu favorizovanu ekipu, Dinama iz Zagreba u prošlom kolu. U domaćem šampionatu igraju sa pola gasa i jasno je da im je glavni cilj ove jeseni da se domognu grupne faze Lige Šampiona. Ova ekipa je sastavljana nekoliko godina, prava su legija stranaca, ali igraju vrlo ofanzivno i nemaju respekt prema svojim protivnicima.

Sa druge strane Molde u Norveškom šampionatu igra solidno, nalaze se na 4-toj poziciji, ali upali su u malu krizu rezultata u poslednje vreme, što je sve rezultiralo i ovim 3-3 remijem protiv manje poznate ekipe Ferencvarosa. Koliko loše stoji trenutno Molde, pokazuje i činjenica da svi Skandinavski tipsteri još od prošle utakmice igraju protiv svoje ekipe što je pokazatelj da nešto ne štima u toj ekipi.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previse problema sa sastavima tima. Očekuje se da najboljih 11 istrče na teren danas u Budimpešti.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom u istoriji, kada je bilo 3-3 u već spomenutom meču.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu kako je tekla prva utakmica i da Molde mora da napadne, jer je Ferencvaros postigao čak tri gola u Norveškoj, očekujemo jednu otvorenu utakmicu sa obe strane.. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 2.75 Goals (da bude više od dva gola na meču, ili u lokalnim kladionicama igra „3+“, mada je ovo linija azijskog hendikepa), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.85 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos