Filip Krajinović vs. Jiri Lehecka: Tipovi, savjeti i kvote 28.06.2022.

Dusan
28 lipnja, 2022
391 Views
Filip Krajinović vs. Jiri Lehecka

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Utorak će se na Wimbledonu odigrati preko 30 mečeva u muškom dijelu ždrijeba, a protivnik 26. nositelju Filipu Krajinoviću bit će Jiri Lehecka iz Češke.

Srpski tenisač je igrao dosta dobro na turnirima na travnatim podlogama koji su prethodili trećem Grand Slamu sezone, pa u glavni grad Engleske dolazi raspoložen. Za 20-godišnjeg Čeha, pak, ovo će biti debi u Wimbledonu i želi ostaviti što bolji dojam.

Filip Krajinović

Iako mu trava nije omiljena podloga, Filip Krajinović je na turniru u Queen’s Clubu pokazao da zna biti vrlo opasan. Tamo je stigao do svog petog finala u karijeri, a svladao je respektabilne igrače na travnatoj podlozi. Bio je bolji od Brooksbyja, Querreya, Penistona i Čilića, dok je Matteo Berretini bio prejak u finalu.

Tako je nastavio sa solidnim igrama, jer je stigao do trećeg kola na Roland Garrosu, gdje je pružio veliki otpor Felixu Auger-Aliassimeu. Krajinović se nikada nije plasirao u drugo kolo Wimbledona i uvijek je bio skeptičan kada je u pitanju ovaj turnir, ali je svakako ulio potrebnu dozu samopouzdanja tokom Queen’s Cluba.

Jiri Lehecka

Talentirani Jiri Lehecka nakon solidne sezone na šljaci predstavio se u dobrom svjetlu na Roland Garrosu gdje je u četiri seta poražen od iskusnog Davida Goffina. No, travnati dio sezone nije počeo kako treba.

Poražen je na startu turnira u Štutgartu od Nicka Kyrgiosa s 0-2 (6-7, 3-6), a u Haleu je u prvom kolu kvalifikacija poražen od malo poznatog Dominica Strickera s 1-2 (6-1,1-6, 4-6).

Ove sezone još nije upisao pobjedu na travi, ali ovom mladom tenisaču je najvažnije kontinuirano nastupati na Grand Slamovima u ovoj fazi karijere.  Ovo će mu biti treće uzastopno sudjelovanje na najvećim teniskim turnirima.

Prijedlog za tipovanje

Forma Filipa Krajinovića obećava da srpski tenisač može upisati prvu pobjedu u Wimbledonu u profesionalnoj karijeri. Vjerujemo da se to može dogoditi, tako da je naš prijedlog hendikep pobjeda na margini od -4,5 gemova u 22bet.

Prijedlog za tipovanje: Filip Krajinović -4.5

Tečaj: 1.79

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan