Finska – Irska: Analiza utakmice

Milos
14 listopada, 2020
293 Views
nogomet tipovi

Juče se nismo proslavili što se tiče naše košarkaške analize i tipa iz prostog razloga jer su košarkaši Gran Canarie odigrali jednu od najslabijih partija u poslednjih nekoliko sezona. Srećom po nas dana sima dovoljno utakmice kako u fudbalu, tako i u košarci da možemo izabrati neke odlične value betove. Prvi je onaj koji se igra u okviru Lige B, Grupa 4, gde na stadionu Helsingin u Helsinkiju igraju selekcije Finske i Republike Irske. Utakmica je posebno interesantna iz  ugla klađenja zbog vesti koje dolaze iz kampa reprezentacije Irske.

Reprezentacija Finske je jedna vrlo interesantna selekcija, koja se trenutno nalazi na drugoj poziciji grupe 4 sa dve pobede i jednim porazom. Zapravo ove dve ekipe su igrale u Septembru mesecu i Finska je iznenadila Irce pobedom u Dablinu rezultatom 1-0. Kao što smo i rekli Finci su vrlo interesantna ekipa sa glavnom napadačem Teemo Pukki, koji igra za Norwich City.

Reprezentacija Irske se sa druge strane nalazi na trećoj poziciji tabele, sa dva remija i jednim porazom, ali glavna vest je situacija sa covid virusom, koji je napao kamp Irske. Naime, selector Stephen Kenny će biti na ovom meču bez usluga John Egan, Callum Robinson, Callum O’Dowda, Alan Browne i Derrick Williams koji imaju corona, dok je David McGoldrick povređen. James McClean je suspendovan, a po poslednjim informacijama još jedan neimenovani igrač je pozitivan na koronu.

Očekivani sastavi

Finci nemaju problema sa sastavom, dok smo o problemima Irske pisali u prethodnom stavu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 4 puta do sada, ali poslednji put je Finska pobedila, dok su u davnoj prošlosti igrali i Irska je imala više sreće i znanja.

Predlozi za tipovanje

Prednost domaćeg terena bi ovde morala biti od odlučujućeg značaja. Finska bi morala ići na pobedu ovde, jer su Irci iskasapljeni povredama i virusom, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Finska DNB (da Finska pokrije AH0 liniju azijskog hendikepa), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.68 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos