Flamengo – Indepediente Del Valle: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče smo bili polovični, ali danas nastavljamo jako, pošto osim fudbalskih ima i košakraških utakmica, te danas možete očekivati nekoliko tipova i analiza sa naše strane. Prva utakmica koja nam se sviđa je ona koja se igra u okviru Copa Libertadores, gde u Brazilu na stadionu Jornalista Mario Filho, najbolja ekipa Brazila trenutno, Flamengo, dočekuje najbolju ekipu Ekvadora, Independient Del Valle. Iove dve ekipe su igrale pre dve nedelje u Ekvadoru i domaća ekipa je tada napravila svojevrsno iznenađenje, pošto su torpedovali Flamengo rezultatom 5-0.

Ono što je specifično kod ekipe Flamenga je činjenica da su u prethodnih nekoliko nedelja imali dosta COVID pozitivnih igrača i to se odrazilo na njihove igre, pa i na tu utakmicu koju su igrali u Ekvadoru. Sada je situacija dosta bolja, pošto se nekoliko igrača vraćža na teren, pre svega tu mislimo na možda i najboljeg napadača ove ekipe Gabriela Paulistu, popularnog Gabi Gol. Takođe, na teren se vraćaju i Vitinho i Bruno Henrique koji su preležali virus.

Sa druge strane gosti su platili ceh igranja protiv Flamenga, pošto se u njihovom timu pojavilo nekoliko COVID pozitivnih igrača, tačnije 7, pa je veliko pitanje sa kojim timom će danas istrčati na teren Independiente. Oni moraju da igraju hrabro na ovom meču, pošto je grupa izuzetno jaka, a Kolumbijski Junior danas ima na papiru lak posao protiv Ekvadorske Barcelone.

Očekivani sastavi

Veliko je pitanje sa kojim igračima će oba trenera danas istrčati na teren zbog gore opisane situacije sa COVID virusom u obe ekipe.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 3 puta tokom istorije, i svaka ekipa je pobedila jednom, dok je jednom bilo nerešeno. Što se golova tiče svaki put je viđeno više od dva gola što je odličan trend.

Predlozi za tipovanje

Razlika u kvalitetu između ove dve ekipe nije tolika kao što kvote predviđaju, a sasvim je jasno da se i gost pita nešto na ovom susretu. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 2.5 Goals (da bude više od dva gola na meču, ili u lokalnim kladionicama igra 3+“), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.82 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news