Flora Tallinn – Trans Narva: Analiza utakmice

nogomet tipovi

U lepoj smo seriji od tri pogodka za redom, te danas nastavljamo ne msanjenim tempom da tipujemo utakmice, pošto svakodnevno ima jako lepe ponude fudbalskih mečeva širom evrope. Danas ćemo najverovatnije imati dva Tipa Dana, te je prvi iz Estonske lige gde ćemo probati da ostvarimo profit na marketu Azijskog hendikepa na utakmici gde je jedna ekipa sasvim opravdano snažan favorit. Na A.Le Coq Areni, domaća ekipa i lider šampionata Flora Tallinn, dočekuje poslednjoplasiranu ekipu šampionata Tallinu Kalev.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 1-oj poziciji, a na domaćem terenu igraju odlično ove sezone pošto imaju 4 pobede, 1 nerešenu i 0 poraza uz gol razliku od 13 postignutih i samo 1 primljenog gola. Generalno igraju kao mašina i retko kad kiksaju, posebno na domaćem terenu, pošto imaju stil igre da dave protivnika 90 minuta dok ne postignu pogodak. Posebno treba imati u vidu da Estonska liga ima samo par kvalitetnih ekipa, dok su ostale dosta slabije.

Gosti iz Narve, nemaju dobru sezonu za sad, pošto se nalaze na poslednjoj poziciji šampionata, na gostovanjima ove sezone imaju 0 pobeda, 2 nerešene i 2 poraza, uz gol razliku od 4 postignutih i 6 primljenih golova. Ekipa je prilično podbacila u dosadašnjem delu prvenstva te je očigledno da neke stvari ozbiljno ne štimaju kod njih.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 74 puta i domaća ekipa ima mnogo više uspeha, pošto su uspeli da pobede na 49 susreta, dok je 10 puta pobednik bila ekipa Trans Narve, a 15 puta je bilo nerešeno. Što se golova tiče, bilo je šarenih rezultata, te nema nekog određenog trenda.

Predlozi za tipovanje

Iako se na prvi pogled čini kao ogroman hendikep igrati na pobedu domaćih od dva ili više golova, oni ove sezone nisu ni jednog svog protivnika ispratili sa manjom razlikom. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču Flora Tallinn -2 AH (da Flora Tallinn pobedi na ovom meču sa dva ili više golova razlike), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.70 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news