Fortaleza – Atletico MG: Analiza utakmice

Dusan
11 rujna, 2021
452 Views
Fortaleza – Atletico MG

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola prve lige Brazila, gde se sastaju ekipe Fortaleza i Atletico MG.

Fortaleza

Jedno od najprijatnijih iznenađenja prve lige Brazila ove sezone je bez ikakve sumnje ekipa Fortaleza, koja se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa 9 pobeda, 6 nerešenih i 4 poraza, ali na domaćem terenu su naprosto nezaustavljivi sa 6 pobeda, 3 nerešene i nula poraza. Kada igraju kod kuće oni postižu 17 pogodaka, a primaju znatno manje, odnosno 5 do sada.

Atletico MG

Sa druge strane gostujuća ekipa Atletico MG je jedan od glavnih favorita za titulu ove godine, što je i normalno imajući u vidu kakvu ekipu imaju. Trenutno se nalaze na prvoj poziciji sa 12 pobeda, 3 nerešene i 3 poraza, a na gostovanjima imaju skor od 6-2-2 i gol razliku od 11 postignutih i 8 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih važnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i ono što se vrlo često dešava je činjenica da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je duel dve ekipe sličnog kvaliteta, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati GG (da obe ekipe postignu gol na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.86 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan