Fortaleza – Atletico PR: Analiza utakmice

Milos
8 kolovoza, 2020
485 Views
nogomet tipovi

Ovaj vikend počinju šampionati u Brazilu i moramo reći da smo prilično srećni zbog toga, jer će naše tipove i analize sada da obogate i ove dve lige iz Južne Amerike. Kako nam je forma trenutno u jo-jo fazi, smatramo da će jedna liga koju volimo i pratimo dugo doprineti tome da profit počne ponovo da dolazi. U prvom kolu Serie A sastaju se ekipa koja je nakon promocije pre dve godine doživela sasvim solidnu sezonu, Fortaleza i ekipa koja već godinama uspeva da preživi pakao Serie A, ali nikada ne uradi ništa više od pukog preživljavanja, Atletico PR. Uspeli smo među prvima da dođemo da interesantnih informacija vezano za ovaj meč i mislimo da postoji odličan value na jednom marketu.

Domaća ekipa Fortaleze je kao što smo već naveli prošle sezone igrala više nego solidno i završili su sezonu na 9-toj poziciji, pod trenerskom palicom legendarnog brazilskog golmana, Rogerio Cenija. Legenda Sao Paulo i dan danas drži rekord po broju postignutih pogodaka (132) za jednog golmana, ali kao što možete videti i trenerski posao mu je krenuo više nego dobro, pošto je sa prosečnom ekipom napravio odličan rezultat prošle godine. Ove godine motivi uprave su da se ponovi rezultat od prošle godine, a da bi to bilo moguće, potrebno je pobeđivati na svom stadionu.

Njihovi protivnici, ekipa Atletico PR je imao sasvim solidno državno prvenstvo, pošto su osvojili Paraniense šampionat, te je trener Dorival Junior odlučio da malo odmori svoje glavne igrače, pošto su odigrali veliki broj utakmica u kratkom periodu. Tre samo tri dana odigrali su finalni meč i pobedili ekipu Coritibe, te je odmor sasvim zaslužen.

Očekivani sastavi

Fortaleza nema većih problema sa sastavom tima, dok Atletico PR odlazi na ovaj meč bez: prvog golmana Santosa, Thiago Helena, Wellingtona, Marquinhos Gabriela, Bissolija, koji su svi ostali kod kuće. Ko će još ostati na klupi nije jasno, ali je jasno da gosti dolaze vidno oslabljeni na ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 10 puta, i rezultati su apsolutno na strani gostiju. Naime, Fortaleza je pobedila 2 puta, 3 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 5 puta. Što se golova tiče rezultati su šareni i nema nekog trenda koji bi se mogao smatrati dominantnim.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da se radi o prvom kolu i da gosti dolaze vidno oslabljeni, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Fortaleza DNB (da Fortaleza pobedi, a ako bude nerešeno ulog se vraća), koja opklada se plaća odličnom 1.69 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos