Fortaleza vs. Palmeiras: Tipovi, savjeti i kvote 10.07.2022.

Dusan
9 srpnja, 2022
547 Views
Fortaleza vs. Palmeiras

Nikada nije preterano mudro igrati protiv lidera koji gostuje poslednje plasiranoj momčadi na tabeli, ali Palmeiras je toliko dominantna ekipa u Brazilskoj Prvoj diviziji, da mi nemamo drugog izbora.

I pored činjenica da će gosti vjerojatno malo rotirati momčad zbog sovjih obaveza u Copa Libertadores, smatramo koeficijenate postavljene na ovom susretu više nego dobrim.

Naše prognoze utakmica bave se statistikom i procjenom ekipa, a samo rijetki portali mogu se pohvaliti da raspolažu s informacijama koje vam mi svakodnevno donosimo.

Svaki dan naši eksperti demonstriraju lakoću zarađivanja na internetu. Svaki njihov tip prolazi selekciju a najbolji biramo za Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Fortaleza

Domaća momčad je imala nekoliko dobrih sezona iza sebe, posebice u momentu kada je na kluipi ove momčadi sedeo legendarni golam Sao Paula, Rogerio Ceni. Tada su čak uspšjevali da se domognu i Copa Sudamericana, a bili su snažna domaća ekipa kojoj niko nije lako uzimao bodove kod kuće.

Ipak, ova sezone je našto drugo i već se nazire da će borba za opstanak biti veoma teška.

Palmeiras

Iako to nije čest slučaj u Brazilu, Palmeiras već nekoliko godina važi za pravu silu kojoj je jako teško odoleti. Naprosto klub je finansijski vrlo moćan i svake sezone imaju odličnu momčad koja se bori za titulu.

Ni ove sezone situacija nije ništa lošija i nazire se da će malo ko moći da parira moćnom Verdau. Iako igraju na dva fronta imaju vrlo dugačku klupu, pa su i rezervni igrači dovoljno dobri da mogu da igraju protiv svakog.

H2H

Međusobni dueli su prilično zanimljiva kategorija ovdje, pošto je recimo Fortaleza uspjela da pobjedi oba susreta prošle sezone i sigurni smo da igrači Palmeiras to dobro pamte.

Povrede i suspenzije

Fortaleza ima nekoliko manjih problema sa suspenzijama i povredama, dok je situacija sa Palmeirasom nejasna, pošto se ne zna da li će trener rotirati.

Prijedlog za klađenje

Iako je totalno nejasno sa kakvim sastavom Verdao izlazi na teren, jasno je da je Fortaleza jedna od najslabijih momčadi u ligi i da zeleni ne bi trebali imati većih problema sa njima. Kvota je suviše dobra da bi se mogla preskočiti.

Datum i vreme: 09.07.2022. 23:00 CET
Tip: Palmeiras
Tačaj: 2.09
Kladionica: 22Bet

Ukoliko nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti odličan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje Sportske-kladionice portala od 100% na iznos uplate do 122 .

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan