Francuska vs. Mađarska: Tipovi, savjeti i kvote 04.07.2022.

Dusan
3 srpnja, 2022
861 Views
Francuska vs. Mađarska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Nakon pomalo neočekivanog poraza od Crne Gore u Podgorici, košarkaši Francuske u posljednjem kolu skupine E europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. dočekuju Mađarsku. Okršaj u Muliron-le-Captifu na rasporedu je u ponedjeljak od 20:30.

Iako su se obje selekcije, uz Crnu Goru, već plasirale u narednu fazu, ovaj meč će imati rezultatski važan rezultat, jer se sve pobjede prenose u sledeći ciklus, pa reprezentacije žele osigurati što bolju startnu poziciju.

Francuska

Očekivano, u ovom prozoru francuski roster nema najbolje i najiskusnije igrače poput Goberta, Batuma, De Cola i ostalih, ali “Trikolori” opet imaju odličan sastav.

Tu je mladi bek Oklahoma City Thundera Theo Maledon, zatim centar Real Madrida Vincent Poirier koji je imao odličnu sezonu u “Los Blancosima”, kao i bek Asvela Elie Okobo koji je u jednom trenutku bio i najbolji strijelac Eurolige u prethodnoj natjecateljskoj godini.

Uz njih tu je i centar Virtusa Mam Jaiteh, kao i iskusni plejmejker Andrew Albicy, pa se stručni stožer predvođen izbornikom Vincentom Colletom može pohvaliti respektabilnim igračkim kadrom. Ipak, u podgoričkoj “Morači” više želje i elana za pobjedom imali su domaći košarkaši, pa su Francuzima nanijeli prvi poraz (69:70) u ovom kvalifikacijskom ciklusu.

Nakon četiri uzastopne pobjede, francuski košarkaši sigurno ne žele ovaj ciklus završiti s dva uzastopna neuspjeha, pa će biti motivirani da poprave dojam iz Crne Gore i ostvare pozitivan ishod.

Mađarska

S druge strane, Mađari su puno teže od očekivanog svladali Portugal (69:68). Iako su bili favoriti, strepeli su do zadnje minute, a Portugalci su uz malo sreće mogli i do pobjede. No, Miguel Queiroz je promašio polaganje, pa je David Vojvoda s linije slobodnih bacanja donio pobjedu Mađarskoj.

Osim spomenutog Vojvode, koji je dugo jedna od glavnih poluga u igri mađarske reprezentacije, izvrsnu utakmicu odigrao je i naturalizirani Amerikanac Mikel Hoppins. On je “koketirao” s double-doubleom te je susret završio s 9 poena i 11 skokova.

Kad se sve sabere, ovaj sastav Mađarske je skromne kvalitete. Nedostaje košarkaš Real Madrida Adam Hanga, koji je najbolji igrač ove generacije i sigurno bi svojim znanjem i iskustvom doprinio igri ove momčadi.

Raniji susreti

U prvoj utakmici u okviru ovih kvalifikacija Francuska je u Kaposvaru deklasirala Mađarsku sa 78:54. Louis Labeyrie ubacio je 19 koševa i bio najefikasniji na utakmici, a Mam Jaiteh dodao je 17.

Prijedlog za tipovanje

Poraz od Crnogoraca otrijeznio je Francuze i sigurno će momčad Vincenta Colleta igrati puno bolje nego prije tri dana u Podgorici. Razlika u kvaliteti ova dva sastava je velika i vjerujemo da će Francuska to opravdati na terenu.

Stoga je hendikep pobjeda Francuske na margini od -11,5 poena u 22betu naš prijedlog za ovu utakmicu.

Prijedlog za tipovanje: Francuska -11.5

Tečaj: 1.8

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan