Fredericia – Kolding: Analiza utakmice

Milos
14 srpnja, 2020
345 Views
nogomet tipovi

Sasvim smo sigurni da ste zahvaljujući našim tipovima i analizama mogli napraviti profit juče, jer je i pored slabog starta utakmice što se golova tiče, drugo poluvreme na El Madrigalu donelo tri izuzetno efektna gola i profit na našim računima.  Danas je ponuda opet odlična, a nama se posebno svidela jedna utakmica koja se igra u okviru druge Danske lige, gde na stadionu Monjasa Park u Fredericiji, istoimena ekipa dočekuje ekipu Koldinga u okviru 31-og kola Danske druge lige.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 3-oj poziciji, a na domaćem terenu igraju solidno ove sezone pošto imaju 6 pobeda, 2 nerešenih i 7 poraza, uz gol razliku od 29 postignutih i 30 primljenih golova. Ono što je problematično kod domaće ekipe je činjenica da od ponovnog restarta šampionata igraju prilično promenljivo te imaju 4-1-5 rekord u poslednjih 10 utakmica, a na tih deset utakmica čak 6 puta su igrali utakmice sa preko 2 gola.

Gosti ekipa Koldinga se nalazi na 4-toj poziciji i na gostovanjima ove sezone imaju rekord od 6 pobeda, 3 nerešene i 6 poraza, uz gol razliku od 22 postignutih i 23 primljenih pogodaka. Od ponovnog starta šampionata ne igraju baš najbolje, pošto u poslednjih 10 utakmica imaju 3-4-3 rekord, a takođe su čak 6 puta išli preko dva gola na tih deset utakmica.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previse problema što se tiče sastava tima, te startnih 11 nećče uticati na našu analizu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale samo 3 puta i rezultati su apsolutno na strani domaćih, pošto su uspeli da pobede na sva 3 susreta. Što se golova tiče, rezultati idu ka over igri pošto je na sva tri meča bilo preko dva gola na utakmici.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom linijom na golove ovde, pošto kladionice daju O3 liniju azijskog hendikepa. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.80 kvotom u kladionici 1Xbet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Author Milos