Freiburg – Bayer Leverkusen: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nemačka Bundesliga se igra po ubrzanom rasporedu i odmah nakon midweeka, koji je bio vrlo zanimljiv očekuju nas nove utakmice i nadamo se nova uzbuđenja širom stadionu u Nemačkoj. Ovih prvih nekoliko kola su nam zaista pokazala da timovi kao da nisu prekidali sa treninzima i da je motivacija na vrlo visokom nivou. Takođe, pokazatelj je da mnogo utakmica vidi veliki broj golova, što je svakako odlika ovog fudbalskog šampionata. Ipak, na ovoj utakmici nećemo igrati na golove, iako je poznato Koliko volimo Over/Under kladioničarki market.

Domaći sastav, nije na najbolji način krenuo nakon restarta šampionata, pošto su na tri utakmice odigrali dve nerešene i jednu izgubili. Nerešeno su odigrali protiv RB Leipziga (gde su ruku na srce zaslužili sva tri boda) i u prošlom kolu protiv ekipe Frankfurta 3-3, ali su na toj utakmici 20 minuta pre kraja imali 1-3 i uspeli su da prokockaju tu prednost. Ove sezone na domaćem terenu imaju 6-2-5 rekord, što ukazuje da nisu lak protivnik za pobediti.

Njihovi protivnici, Leverkuzen je krenuo fantastično u prva dva kola, ali su u poslednjem kolu doživeli pravi brodolom u rezultatskom i igračkom smislu, pošto su na domaćem terenu torpedovani od strane ekipe Wolfsubrga rezultatom 0-4. Tužno je bilo gledati kako im ništa ne polazi za nogom, te očekujemo na ovom meču da igraju mnogo motivisano, kako bi izbrisali loš utisak koji su ostavili pre dva dana.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, pošto trener domaćih ne može da računa na Keitela, Katha i Raveta, dok trener gostiju ne može da računa na Bendera i Vollanda.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 41 put, i rezultati su na strani Leverkuzena koji je pobedio na 19 utakmica, 13 puta je bilo nerešeno, a Freiburg je pobedio na svega 9 susreta. Što se golova tiče gotovo njihove utakmice vide dosta golova, a bilo je i utakmica sa malo te nećemo igrati na taj market.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Gosti su ove sezone kvalitetnija ekipa i dolaze iz teškog poraza, koji će ih sigurno dodatno motivisati da budu bolji. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bayer Leverkusen ML (da gosti pobede na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.66 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

NAPOMENA: Oni koji bi želeli malo više da riskiraju, imaju pod opcijom BET BUILDER u kladionici Bet365 opkladu, Bayer Leverkusen to win + Over 1 Goals in the game, koja se plaća odličnom 1.90 kvotom.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news