G.A. Eagles – Jong Ajax: Analiza utakmice

Milos
18 rujna, 2020
432 Views
nogomet tipovi

Uf kakva je juče viđena utakmica u okviru Lige Evrope između TSC Bačka Topola i FCSB! Zaista ne pamtimo da smo gledali ovako zanimljivu utakmicu u okviru bilo koje fudbalske lige. TSC je imao 2-0 u 40-tom minutu i sve pto je bilo potrebno je da ne naprave neku glupost. Naravno napravili su istu, pošto su dobili crveni karton i onda je krenuo pandemonijum. Utakmica je završena rezultatom 6-6 i penalima su Rumuni otišli dalje, ali ostaje žal što onako dobra informacija i value nisu iskorišćeni do maksimuma. Što se tiče naših tipova i analiza danas nećemo forsirati, pošto nas očekuje jedan izrazito zanimljiv vikend, nego igramo samo jednu utakmicu koja se igra u okviru Holandske Druge lige, gde na stadionu De Adelaarshorst u Deventeru, domaća ekipa Go Ahead Eagles dočekuje goste iz Amsterdama, ekipu Ajax Reserves.

Domaća ekipa Go Ahead Eaglesa je na dosadašnje dve utakmice ostvarila jednu pobedu (2-0 protiv Cambuura) i jedan remi (0-0 protiv Doodrechta), a ovo im je prva domaća utakmica ove sezone. Gledajući performanse u prva dva kola neko bi pomislio da se radi o tvrdoj ekipi, ali sasvim smo sigurni da je domaća ekipa itekako u mogućnosti da igra efikasno, pogotovo kada igraju na svom terenu.

Sa druge strane gosti su odigrali jednu utakmicu više i imaju 3 poraza (Roda 0-4, NEC 1-2 i PSV Reserves 1-2). Kao što i samo ime ekipe kaže, reč je o akademiji mlađih igrača Ajaxa, koja je poznata po tome da već godinama izbacuje prave dijamante, koji prvo svoje znanje pokazuju u prvom timu Ajaxa, a nakon toga i širom Evrope. Činjenica da imaju tri poraza ne pokazuje pravu snagu ovog tima i sigurni smo da će mladići iz Ajaxove akademije učiniti sve da prekinu niz od tri poraza.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previse problema sa sastavima tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 8 puta tokom istorije, a domači su imali više uspeha, pošto su pobedili na 4 susreta, 2 puta je bilo nerešeno, a 2 puta je pobedio drugi tim Ajaxa. Ono što je posebno interesantno je činjenica da je na 8 poslednjih susreta čak 7 puta višeno da obe ekipe postignu pogodak, a 6 od 8 susreta je videlo više od dva pogotka na meču.

Predlozi za tipovanje

Razlika u kvalitetu između ove dve ekipe nije tolika kao što kvote predviđaju, a sasvim je jasno da se i kladionice pribojavaju Ajaxove omladine. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na meču, ili u lokalnim kladionicama igra „GG 3+“), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.62 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos