Galatasaray – Unicaja: Analiza utakmice

tipovi i analize

Danas se nastavljaju takmičenja u 7DAYS EuroCup i FIBA Champions League, i za razliku od prošle nedelje kada smo imali jedan zanimljiv meč u Champions League, danas nismo uspeli da nađemo liniju koja bi predstavljala value. Sa druge strane, jedina utakmica u okviru 7DAYS Eurocupa koja nam se sviđa je ona koja će biti odigrana u Istambulu gde domaći Galatasaray dočekuje odličnu ekipu Španske Unicaje. Obe ekipe igraju odlično i imaju respektabilne rostere, te svakako očekujemo jednu prilično izjednačenu utakmicu koja bi mogla da ide i u produžetak.

Domaća ekipa, trenutno ima četiri pobede i tri poraza u ovom takmičenju. Dobili su Trento, Budućnost, Oldenburg i Gdynia, a izgubili su od Trenta i Oldenburga u uzvratnoj utakmici i Unicaje u Španiji. Ono što je zanimljivo oko ove utakmice i linije koja je postavljena od strane kladionica je to da je Galatasaray do sada išao preko 156 poena na pet od sedam utakmica i da su generalno ekipa koja može da postigne veliki broj poena pošto imaju vrlo kvalitetne igrače kao što su Aaron Harrison, Greg Whittington i Zach Auguste koji su i nosioci ove ekipe.

1xbet bonus

Unicaja sa druge strane je ekipa pravljena po standardima Euroleague i to i pokazuju tokom ovog takmičenja, pošto imaju šest pobeda i samo jedan poraz do sada. Dobili su redom Budućnost dva puta, Gdyniu dva puta, Galatasaray i Trento po jednom, a samo su izgubili od Oldenburga na gostovanju. Oni su takođe od sedam utakmica pet puta išli preko granice od 156 poena, te se zaista čudno zašto je ova linija postavljena. Unicaja se odlikuje odličnim napadačima u vidu Josh Adamsa, Deon Thompsona i Axel Toupana, te smatramo da je 156 zaista niska linija na koševe ovde.

Očekivani sastavi

Obe ekipe imaju sve igrače spremne za ovaj duel, nema povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su u istoriji igrale samo jednom, pre mesec dana u Španiji kada je viđen jedan odličan meč koji je Unicaja dobila rezultatom 88-83. Što se tiče domaćih prvenstava obe ekipe solidno nastupaju u svojim domaćim šampionatima.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile koš liniju na 154.5, a u toku noći ista krenula da se kreće ka gore, što znači da i kladioničarska populacija očekuje da na ovom meču bude manje poena. Smatramo da je trenutna linija postavljena nisko i da ima prostora da ove dve ekipe probiju ovu liniju prilično lako.  Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Over 154.5 points (da obe ekipe postignu više od 154.5 poena), koja igra se plaća odličnom 1.86 kvotom u kladionici 1XBet.

1xbet bonus

Relevant news