Genoa – Torino: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče nam je trebalo samo 26 minuta da naplatimo naš Tip Dana, a danas nastavljamo sa našim analizama i tipovima u očekivanju da napravimo dugoročni profit, baš kao što smo to uspeli i prethodnih meseci. Danas se igra zaostala utakmica koja je trebala biti igrana pre mesec dana, ali je odložena zbog činjenice da je čak 17 igrača Genoe bilo pozitivno na korona virus. Nakon toga ekipa je nastavila sa takmičenjem, ali tek danas, mesec dana kasnije mogu da kažu da je corona situacija u potpunosti iza njih. U goste im dolazi ekipa Torina, koja je pre par dana uspela da primi čak dva gola u zaostavnom vremenu i izgubi od Lazia.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 15-toj poziciji Serie A, sa rekordom od jedne pobede, dve nerešene i dva poraza i gol razlikom od 5 postignutih i 15 primljenih pogodaka. Kao što smo već naveli, Genoa je imala velikih problema sa covid pandemijom, pošto je čak 17 igrača u jednom momentu bilo pozitivno, te ni ne čude malo slabiji rezultati. Danas konačno trener može da rčauna na gotovo sve prvotimce što će svakako biti veliki “boost” za Genou.

Njihovi protivnici, ekipa Torina su možda trenutno ekipa koja ima najmanje samopouzdanja u Serie A, pošto sada već simptomatično gube utakmice i bodove u zaostavnom vremenu. Ono što su napravili sada za vikend spada u domen verovali ili ne, ali ipak su ostali praznih rukava golom koji su primili u 98-mom minutu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema, pošto domaći igraju bez Stefano Sturaro, dok gosti na utakmicu dolaze bez Daniele Baselli, Simone Zaza koji su povređeni već duži vremenski period.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 35 puta i rezultati su prilično izjednačeni, pošto je domaća ekipa pobedila 10 puta, 11 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili na 14 susreta. Što se tiče golova, bilo je šarenih rezultata, pa je tako na poslednjih 6 utakmica viđeno tri puta 3+ i tri puta 0-2.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu kako igraju ove dve ekipe, kakva je ekipa Torino, sasvim je realno igrati cele sezone na njih odnosno na golove, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da ukupno bude tri ili više golova na utakmici), koja opklada se plaća više nego odličnom 2.05 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news