Genoa – Torino: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nastavljamo sa tipovanjem utakmica Italijanske Serije A, prosto iz razloga što smatramo da je ovo jedna vrlo interesantna liga što se tiče linija i kvota koje postavljaju kladionice. Naime, iz nama nepoznatog razloga, i dalje je moguće naći neke prosto neverovatne value opklade pogotovo na makretima za golove. Iz tog razloga mi ćemo tipovati utakmicu koja se igra u Đenovi na stadionu Comunale Luigi Ferraris, gde će domaća ekipa Đenove dočekati goste iz Torina, istoimenu ekipu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 18-toj poziciji Serije A, i ostvarili su dve pobede, četiri nerešene i imali sedam poraza. Na domaćem terenu su polovični, imaju dve pobede, jednu nerešenu i tri poraza, uz gol razliku od 8-9. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da na njihovim mečevima u proseku bude 3.23 gola i da su ove sezone na svom terenu igrali 80% utakmica sa preko dva gola ove sezone. Uz to trener domaće ekipe je legendarni fudbaler Thiago Motta, koji je izjavio da njegova kipa zna i može samo da napada i da neće menjati pristup igri.

1xbet bonus

Torino sa druge strane se nalazi na 11-toj poziciji sa četiri pobede, dve nerešene i sedam poraza. Na gostovanjima imaju dve pobede, nula nerešenih i četiri poraza, uz gol razliku 9-11. Ove godina na njihovim utakmicama bude u proseku 2.69 pogotka, a na gostovanjima ove sezone su u 66.7% utakmica završavali sa više od dva pogotka.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju velikih problema sa sastavom tima pred ovaj meč, te se očekuje da će oba trenera izaći na teren sa najboljim mogućim sastavima. Naime, trener Genoe nema nikakvih problema, a trener Torina neće moći da računa na napadača Belottija.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 32 puta međusobne duele, i istorija je apsolutno neodlučena kada su ove dve ekipe u pitanju. Genoa je pobedila 10 puta, Torino 11 puta, a 11 puta je bilo nerešeno. Što se tiče golova nema trenda koji bi pokazao u jednom smeru, pošto je bilo utakmica sa mnogo, ali i sa malo golova.

Predlozi za tipovanje

Nećemo gledati trendove ovde, nego ćemo napomenuti da je Genoa najslabija odbrana lige i ekipa koja napada 90 minuta. Sa druge strane Torino je malo kvalitetnijaekipa, te se može očekivati jedna otvorena utakmica sa dosta golova. Stoga smatramo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici igru Over 2.5 goals AH (Da obe ekipe postignu tri ili više od tri pogotka sa 2.5 linijom Azijskog hendikepa), koja opklada se plaća odličnom 2.00 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova opklada znači i kako se igra, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa na marketu za golove.

1xbet bonus

Relevant news