Gent – Rapid Vienna: Analiza utakmice

Milos
15 rujna, 2020
400 Views
nogomet tipovi

Mi ćemo danas u našem tipu i analizi  da pokušamo da vam objasnimo zašto smatramo da postoji odličan value na jednom marketu koji se mora iskoristiti u okviru utakmice koja se igra u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Naime, u Belgiji na stadionu GHELAMCO Arena, domaća ekipa Genta dočekuje Austrijsku ekipu Rapid Vienna.

Domaća ekipa Genta je prošle sezone završila na drugoj poziciji iza neprikosnovene ekipe Club Brugge, a razlika u bodovima je na kraju bila ogromna jer je Brugge imao čitavih 15 poena viška u odnosu na Gent. Međutim, nova sezona je donela dosta problema domaćem sastavu, koji je za svega dva meseca promenio dva trener,a a rezultati su blago rečeno katastrofalni. Naime, do sad nakon odigranih pet utakmice, Gent ima jednu pobedu i četiri poraza, uz kriminalnu igru na terenu sveobuhvatno.

Gosti ekipa Rapid Vienna je takođe svoj šampionat završila na drugoj poziciji nakon skandala koji su napravili jer su trenirali u grupama pre nego je to bilo dozvoljeno i njima su oduzeti neki bodovi koji su direktno uticali na rasplet šampionata. Ruku na srce RB Salzburg je igrao fenomenalno u tom periodu i pitanje je da li bi Rapid i sa tim bodovima mogao nešto više da učini, ali u svakom slučaju bilo bi interesantnije prvenstvo.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova na ovom meču za oba trenera, iako je Gent pre ove sezone ostao bez tri ključna igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nikada ranije nisu igrale jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Smatramo da je domaća ekipa u rasulu i da se mora igrati kontra njih u ovom matchupu. Vienna je odigrala tri utakmice u novoj sezoni i izgledali su vrlo dobro, dok je Gent u lošoj formi. Smatramo da su ove kvote veliki value, stoga je naš predlog da se odigra Rapid Vienna AH0 (da Rapid pokrije 0 liniju azijsko hendikepa, ili u lokalnim kladionicama igra „Winner 2“), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 2.11 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos