Gipuzkoa – Gran Canaria: Analiza utakmice

Milos
18 prosinca, 2020
490 Views
košarka tipovi

Danas, naša analiza i tip, koji će nositi etiketu Tipa Dana ne dolazi iz fudbala, niti Bolivije, niti Italijanske Serie A, nego danas igramo košarkašku utakmicu iz Španske ACB lige, gde se u derbiju začelja tabele sastaju ekipe Gipuzkoa i Gran Canaria. Znajući formu i situaciju oko ove dve ekipe, smatramo da postoji određeni value na jednom marketu.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi nalazi na poslednjoj poziciji šampionata, sa samo dve pobede (Zaragoza 70-67 i Andorra 86-82), a na domaćem terenu imaju dve pobede i četiri poraza. Oni spadaju u slabije kvalitetne ekipe te je nekako i normalno da se ove sezone bore za opstanak. Iako su u prošlom kolu uspeli da ostvare pobedu, danas će imati mnogo teži zadatak protiv ekipe koja je počela da igra odlično u poslednjih 10 tak dana.

Njihovi protivnici, ekipa Gran Canarie su od Evroligaške ekipe od pre pare sezona došli do situacije da imaju samo 3 pobede u 13 kola u šampionatu. Ipak, treba imati na umu i činjenicu da igraju EuroCup takmičenje gde ostvaruju prilično dobre rezultate, te u poslednjih 5 utakmice u svim tkamičenjima oni imaju 3 pobede i 2 poraza. Pre par dana potpisali su Kilpatricka, te su se dodatno pojačali na spoljnim pozicijama.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su u poslednjih 5 godina igrale 10 puta i Gran Canaria je mnogo bolja pošto je pobedila na čak osam susreta.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ne znaju šta da rade. Domaćin je pobedio na prošloj utakmici, ali gosti su podigli formu i dodatno se pojačali novim igračima, stoga mi ćemo odigrati Gran Canaria -4HC (da Gran Canaria pobedi sa 5 ili više razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.66 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos