Gomel – Lokomotiv Gomel: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče smo imali jedan fenomenalan tip koji je doneo lep profit, ali je pre toga doneo dosta glavobolje, pošto je poluvreme završeno rezultatom 0-0, a nama je trebalo tri ili više pogodaka. Međutim, u drugom poluvremenu obe ekipe su dodale gas, te je u poslednjim minutama na semaforu stajalo 2-1 što je bio znak da je naš tip dobitak. Zbog svima poznatog stanja sa Corona Virusom utakmica i liga koje se igraju je malo, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon jučerašnjeg odličnog uspeha danas tipujemo utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata druge lige između ekipa Gomel i Lokomotiv Gomel.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu sa remijem 0-0 na domaćem terenu protiv ekipe Naftan, a odmah u drugom ih očekuje gradski duel protiv ekipe Lokomotive. Gomel je ovu sezonu krenuo sa -4 boda, te je pred njima težak zadatak da pristignu ekipe koje su krenule od nule. Očekujemo na ovom susretu da budu vrlo motivisani, iz prostog razloga što u prve dve utakmcie pred domaćim navijačima moraju pokazati dobre igre i rezultate.

Njihovi protivnici, iz istog grada, ekipa Lokomotive, svoju sezonu počela je odličnom pobedom na svom terenu protiv ekipe Khimik rezultatom 5-0. Ovo nije ništa čudno za ove ukipu, pošto oni vrlo često igraju utakmice sa mnogo golova i jednom kad načnu protivnika imaju sklonost da ga gaze do poslednjeg minuta. Posebno imajući u vidu da se radi o gradskom derbiju, očekujemo emocije i vatru na sve strane.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 4 puta i rezultati su apsolutno na strani domaće ekipe koja je pobedila dva puta, a dva puta je bilo nerešeno.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Iako trendovi nisu na strain golova, smatramo da stil igre posebno gostiju pogoduje igri na više golova, a imajući u vidu da je gradski derbi smatramo da bi golova moralo biti. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od 2 pogotka), koja opklada se plaća odličnom 1.96 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news