Gorodeya – FC Minsk: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče smo imali jedan tip koji nije prošao najsajnije, ali ruku na srce nije bio ceo gubitni, nego smo izgubili samo 1/2 uloga. Nismo očekivali da Slutsk Reserve neće uspeti da postignu pogodak na svom terenu, a oni su uradili upravo to i izgubili 0-3 od jedne od najgorih ekipa u ligi. Zbog svima poznatog stanja sa Corona Virusom utakmica i liga koje se igraju je malo, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Danas tipujemo utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata prve lige između ekipa Gorodeya i FC Minsk.

Domaći sastav se trenutno nalazi na desetoj poziciji tabele, a razlog za to je prilično loša forma kada igrau na domaćem terenu. Naime, do sada su igrali tri puta na svom stadionu i ostvarili jednu pobedu i dva poraza uz samo jedan postignut i četiri primljena pogotka. Generalno ova ekipa igra malo tvrđe, jer je prosek golova u ovoj sezoni 1.43, što je ekstremno nisko, čak i za ovo prvenstvo.

Njihovi protivnici, ekipa FC Minsk se trenutno nalazi na 12-toj poziciji, vrlo blizu današnjem protivniku, a ono što oslikava njihovu igru ove sezone je jedan totalni fudbal, pošto na njihovim utakmicama u proseku pada 3.71 gol. Na gostovanjima do sada imaju dve pobede i dva poraza, a prosek golova na gostovanjima je blizu 3.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 15 puta tokom istorije i rezultati idu mnogo više u korist gostujuće ekipe, pošto su domaći pobedili na samo tri susreta, četiri puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 8 puta. Što se golova tiče, na poslednjih sedam susreta je svih sedam puta bilo 2 ili više golova, a na 5 od 7 susreta je bilo više od dva gola na utakmici.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaćini su ove sezone krenuli sporo, ali polako podižu formu, a gosti igraju ludački na početku sezone i vrlo efikasno. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2 Goals (da obe ekipe postignu minimum 2 gola, ako bude tačno 2 vraća se ulog), koja opklada se plaća odličnom 1.78 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news