Gorodeya Reserves – BATE Borisov Reserves: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Pozitivne informacije dolaze iz nekih fudbalskih asocijacija, pošto se čini da su neke države spremne da nastave svoje šampionate, poput Nemačke Bundeslige, koja će sve se čini nastaviti sa igrom krajem maja meseca. Ipak, za sada igraju se Nikaragva, koja je pri kraju i nekoliko liga Belorusije, koje su tek počele. Čudna je situacija u svetu sportskog klađenja u doba korona pandemije ali mi se trudimo da napravio limunadu od najkiselijeg limuna koji smo dobili od majke prirode. Nakon jučerašnjeg polovičnog učinka na Walter Ferreti i njihove rezerve danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata rezervi između ekipa Gorodeya i BATE Borisov.

Domaći sastav je bez ikakve sumnje najlošija ekipa ove lige, pošto posle nakon pet kola imaju jednu nerešenu i četiri poraza uz katastrofalnu gol razliku od 2 postignuta i čak 17 primljenih pogodaka. Na domaćem terenu imaju 0-1-1 rekord, ali njihove igre su daleko od impresivnih, šta više.

Njihovi protivnici, ekipa BATE Borisov iako je možda i najzvučnije ime u ovom šampionatu, nikako ne uspeva da pokaže pravu igru i rezultate, a kladionice uporno forsiraju izrazito niske kvote na njih. Na pet utakmica imaju identičan uspeh kao i Gorodeya, mada od njih se zaista očekuje mnogo više, imajući u vidu da se radi o jednom od najpoznatijih i najbogatijih klubova u Belorusiji. Danas očekujemo da ova ekipa konačno ostvari svoju prvu pobedu na gostovanju lošoj ekipi Gorodeye.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 8 puta do sada i BATE Rezerve su ostvarile 6 pobeda, uz 1 nerešenu i 1 poraz, odnosno pobedu Gorodeye, što se desilo 2018.godine. Njihove utakmice krasi veliki broj pogodaka, ali sa druge strane linija na golove je podignuta prilično visoko, te mi ne smatramo da postoji value u toj liniji od 3.5 golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaćini su ove sezone očigledno najgora ekipa u ligi, a gosti iako do sada nisu pokazali ništa, morali bi ovo dobiti na čist kvalitet. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BATE Borisov Reserves -0.5 AH (da BATE reserves pobede na ovoj utakmici), koja opklada se plaća predobrom 1.78 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news