Gorodeya – Vitebsk: Analiza utakmice

Milos
4 srpnja, 2020
325 Views
nogomet tipovi

Kako su mnoge fudbalske lige počele ponovo da se igraju, mnogi su zaboravili na „rudnik zlata“ zvani Beloruska liga u fudbalu, ali ne i mi. Redovno pratimo dešavanja u ovoj državi i danas imamo jednu prosto neverovatnu kvotu imajući u vidu kvalitete timova koji igraju. Naime, na stadionu Hardzeya, ekipa Gorodeye dočekuje ekipu Vitebska u utakmici subotnjeg programa. Smatramo da na ovom meču kladionice ostavljaju dosta prostora na marektu za golove, te ćemo probati da iskoristimo tu ponudu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 13-toj poziciji, a na domaćem terenu igraju onako ove sezone pošto imaju 2 pobede, 1 nerešenu i 4 poraza uz gol razliku od 5 postignutih i 9 primljenih golova. Generalno oni spadaju u slabije ekipe ovog šampionata, ali igraju zatvoreno i pokušavaju da bunkerom osvoje što više golova.

Gosti ekipa Vitebska nalazi se na 9-toj poziciji šampionata. Na gostovanjima ove sezone imaju 2 pobede, 3 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 7 postignutih i 10 primljenih golova. Ekipa je prilično podbacila u dosadašnjem delu prvenstva te je očigledno da moraju početi da igraju mnogo bolje. Imajući u vidu da su i oni prilično zatvorena ekipa, smatramo da na ovom meču ne bi trebalo da bude puno golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 16 puta i rezultati su apsolutno izjednačeni, pošto su domaći uspeli da pobede na 6 susreta, dok je 5 puta pobednik bila ekipa Vitebska, a 5 puta je bilo nerešeno. Što se golova tiče, šest od poslednjih 7 susreta je videlo dva ili manje golova na meču.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom kvotom na Under Golovi igru ovde, pošto su obe ekipe vrlo zatvorene i igraju utakmice sa malo golova ove sezone. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču Under 2 Goals (da obe ekipe postignu manje od dva gola na meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.90 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos