Gottingen – Frankfurt Skyliners: Analiza utakmice

tipovi i analize

Poslednji put kada smo tipovali utakmicu Nemačke košarkaške prve lige, popularne BBL, bilo je poslednjeg dana prošle godine i bili smo više nego uspešni, jer su kladionice žestoko promašile liniju na market za broj koševa što smo i iskoristili. Drugog dana nove godine nastavlja se takmičenje u ovoj interesantnoj košarkaškoj ligi i gledajući trendove, mi naprosto moramo da odigramo jednu liniju koja nam se čini prilično niskom. U okviru 14-og kola u derbija začelja sastaju se domaća ekipe Gottingena i gosti iz Frnakfurta, ekipa Skylinersa. Imajući u vidu da je ova utakmica sasvim sigurno važna za obe ekipe, ali i činjenicu da se utakmica igra dva dana nakon proslave Nove Godine, mislimo da će gledaoci moći da uživaju u atraktivnoj košarci na ovom meču.

Gottingen se trenutno nalazi na 14-toj poziciji tabele sa četiri pobede i osam poraza. Na dmoaćem terenu imaju dve pobede i četiri poraza i generalno nisu neka ekipa koja bolje igra na domaćem terenu nego na gostovanjima. Ono što je zanimljivo imajuči u vidu ovaj meč i liniju koja je postavljena od strane kladionica je to da je Gottingen do sada ove sezone 10 od 12 puta išao preko granice koja je postavljena za total.

Ekipa Frankfurt Skylinersa već godinama igra atipičnu košarku za Nemačke pojmove i godinama se bore za opstanak, ali uspevaju svake godine da se izvuku i da opet ostanu u društvu najboljih. Kao i prethodnih sezone, tako i ove sezone bore se za opstanak, trenutno se nalaze na 13-toj poziciji sa takođe četiri pobede i osam poraza. Na gostovanjima ove sezone imaju tri pobede i četiri poraza, što je interesantno, pošto na domaćem terenu imaju samo jednu pobedu. ŠTo se tiče dosadašnjih utakmica, Skylinersi su poznati kao ekipa koja igra na manji broj poena, a u odnosu na ovu liniju osam puta od 12 utakmica su išli preko.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju problema sa sastavima timova, te se može očekivati da igraju najbolji igrači na ovom meču.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su u prethodne tri sezone igrale pet puta i na tri od pet mečeva je bilo koševa preko granice koja je danas postavljena od strane online kladionica.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora za klađenje na market za total. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 152.5 points (da obe ekipe postignu 153 ili više koševa na meču, računa se i produžetak), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news