Gottingen – Ludwigsburg: Analiza utakmice

MilosNS
4 travnja, 2021
514 Views
gottingen ludwigsburg

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za ponedeljak 05.04.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru košarkaške BBL Lige, gde se u okviru redovnog kola, u Nemačkoj sastaju domaća ekipa Gottingena i gosti vrlo interesantna ekipa i lider prvenstva Ludwigsburg.

Gottingen

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 11-toj poziciji sa 10 pobeda i 15 poraza, ali ono što odlikuje ovu ekipu je svakako broj poena koji postižu ali i primaju. Naime, do sada na 25 utakmica na njihovim mečevima u proseku pada 172.12 poena, a taj prosek je na domaćem terenu 172.92 poena. Naprosto Gottingen je tako posložena ekipa, koja mnogo trči, puno puca sa distance, a za odbranu ne haje mnogo.

Ludwigsburg

Ove sezone Ludwigsburg je napravio jednu fantastičnu ekipu, te se sasvim zasluženo nalaze na prvoj poziciji sa 24 pobede i samo 2 poraza. Ta dva poraza su došla na gostovanjima, a Ludwigsburg je takođe jedna vrlo efikasna ekipa. Oni naime ove sezone postižu u proseku 87.8 poena, dok njihova odbrana dozvoljava 76.8 poena. Na gostovanjima njihov totalni prosek je 161.30 poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i vrlo često su znali da odigraju susrete na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 166 (da obe ekipe postignu više od 166 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.